Mónika nedves a lika Mónika nedves a lika
Eszembe jutott Mónika izgalmas játéka a minap, kezembe vettem a telefon és ki kerestem a számát a harmadik csörgésre fel is vette.
- szia! Hogy vagy?
- hát kicsit stresszen, mert van egy kis gond a családban úgyhogy, csak hétvégén érnék rá, de jobb lenne ha Te jönnél! Persze nem gond és megbeszéltünk egy randit nála.
- akkor hétvégén várlak ebédre! Mónika Budaörsön lakik egy kis családi házban. Átadtam a virágot, és itallal kínált, pár perc elteltével csörgött a telefonja.
- a húgom volt, és mondta, hogy egy kicsit késni fog így várni fogunk az ebéddel. Rendben, de nem számítottam másra.
- a húgom mostanában rossz passzban van, gondoltam jól jönne neki egy kis társaság, ezért is hívtalak át! Mostanában csak rossz dolgok történnek vele, már a válást fontolgatja. Az nem jó.
Közben megérkezett a húga, majd Mónika által bemutatkoztunk egymásnak, és az asztalhoz ültünk. Csillán egy koptatott kék sztreccs farmer és egy laza fazonú fehér felső volt, melltartó nélkül, mely alatt halványan kirajzolódtak a mellbimbói. Beszélgettünk ebéd közben erről- arról. Sajnáltam Csillát a történtek hallatán, de az agyam már Mónikán járt .... Az étkezést közben befejeztük, Csillának segítettem leszedni az asztalt, addig Mónika kávét készített. Amúgy Csilla egy filigrán alkat, széles vállakkal, magas, mint Mónika, barna nyakig érő haj, közepes cicik, majd a kávé után Csilla elköszönt. Forró csókcsatába kezdtünk a farkam már kemény volt, amit Mónika be is vizsgált, és a hálóba invitált, majd vetkőzni kezdtünk. A vastag mellbimbója már keményen állt, amit azonnal a számba vettem, és finoman szívni, nyalni kezdtem. Az ágyra lökött, és rám feküdt így csókolóztunk tovább, közben a puncijával izgatta a farkamat, majd a fülembe súgta.
- most pedig szeretném, ha kinyalnád ezt a csodás illatos puncit! Kicsit úgy éreztem, mintha uralkodna felettem, de ez nem zavart, sőt nagyobb izgalomba hozott. Jól ismeri a testét, tudja mi kell neki. Lassan az arcomhoz csúszott a combjai belső felét puszilgattam, majd lejjebb engedte magát és végigvezetve a punciját a nyelvemen, majd kéjesen mozogni kezdett. Megnyíltak szeméremajkai, élvezettel kezdtem nyalni a húsos puncit.
- kívánatos a puncim? Nagyon!
Még szélesebbre nyitotta combjait, és rá csúszott a nyelvemre.
- uhhh! És elkezdett lassan mozgatni a csípőjét, majd a csiklójához vezette a nyelvemet és megállt, finoman elkezdtem szívni, és éreztem, ahogy egyre jobban keményedik a számban, a nyelvemmel közben folyamatosan izgattam, Mónika megremeg.
- még, még! És a fejemet egyre erősebben húzta magába. Kéjes nyögések követték egymást, majd egy nagyot spriccelt a felajzott punci. Nyaltam és egy nagyot nyeltem a kéjes nyögések között. És ekkor csak annyit hallottam, hogy visszajöttem! Mónika kielégült arccal a húgához fordult.
- tudtam, hogy vissza jössz! Majd lecsúszott a számról és Csillához lépet.
És lassan elkezdte vetkőztetni csak az apró fehér bugyit hagyta rajta Csilla a bimbóit csavargatta, amik már szépen álltak, majd az ágyhoz jöttek.
-na, Ő itt a meglepetés, hogy tetszik? Uhm... nagyon szép, csak ennyit bírtam kinyögni.
Csilla sóvárgó tekintete a farkamra szegeződik, majd lassan lenyúlt és a remegő kezével finoman végigsimította a farkamat./ huh, ez klassz, már nagyon izgatott vagyok, jó ideje nem volt bennem valami hasonló! Biztos nagy élvezetet tudna nekem nyújtani, igaz? / Remélem!
Majd Mónika megfordította, hogy lássam a fenekét is, az apró kis fehér bugyiját a tökéletes félgömbjei közé húzta.
- na milyen? Csodás, ismét végignéztem a vékony, szolizott testét!
Hát ilyen felkérésre nem lehet nemet mondani, majd egymás szemébe néztek és lassan összetapadtak az ajkaik, izgatott, ahogy egymást csókolták, itt az idő, hogy kiéljem vágyaimat ha már a sors így hozta. Közben Csilla keze a nővére puncijára csúszik/ milyen jó nedves vagy / és lenyalta az ujjait.


More porn:


A kolesz kurvája
A kolesz kurvája

Az első punciborotválás
Az első punciborotválás

Meglátogatott férjem barátja
Meglátogatott férjem barátja

Andi és Évi a két ribanc
Andi és Évi a két ribanc

Pornósztori
Pornósztori
Trending :


Mostohanya és fia szex

Öreglány szex

Csöcsök közt a fasz

érett pina tudja mi kell neked

Fiatal és szexi punci

Meztelen vörös pina

Nagy mellű csaj kirakja

Szexi szőke nagy mellei

Nagycsöcs alert!

Bombázó barna milf

Hatalmas mellű érett nő

Dögös bbw muff, baszni való