Kefélés a zuhany alattKefélés a zuhany alatt
Munkaügyben futottunk össze újra, igaz csak képletesen, telefonon. Felhívott egy szakmai kérdésben, a tanácsomra, segítségemre volt szüksége. Hamar megbeszéltük a lényegi részt, aztán kis csend után belesuttogta a telefonba: hiányoztál ám. Fülig ért a szám ettől a mondattól, még jó, hogy nem látszik a fejem a telefonban, bár a hangom is tuti árulkodó.

-Te is nekem- válaszoltam, de mit is mondhattam volna, tényleg sokat gondoltam rá.

- Összefuthatnánk valamikor - próbálkozom, hátha sikerül egy újabb randit összehozni.

- Holnap délelőtt nem dolgozom, felugorhatok hozzád.

Ez gyorsan ment, le is egyeztettük az időpontot, gyorsan intéztem egy fél nap szabit.

Pontosan érkezett, a csengetésre csak kiáltottam:

-Gyere be, nyitva hagytam az ajtót, még fürdök.

Belépett a lakásba, hallottam, ahogy maga mögött ráfordítja a zárat. Halkan nyitotta a fürdő ajtaját, és látom ám, hogy teljesen meztelen.

-Gondoltam, csatlakozom. Azzal be is lépett mellém a zuhanyzóba. Szerencse, hogy a lakás felújításakor épített zuhanyzót kértem, így kényelmesen elfértünk, a mennyezetbe épített esőztető zuhanyfej egyenletesen szórta ránk a lágy vizet. Finoman átölelt, én pedig kis sampont nyomtam a tenyerembe, és a vizes haját kezdtem el mosni. Elmosolyodott, hagyta magát fürdetni, közben a mellkasomat cirógatta. Ahogy a haját leöblítettem, folytattam a tusfürdővel, szépen megfürdettem, élvezettel dőlt hozzám miközben a formás kis melleit, hasát, fokhagymagerezd fenekét szappanoztam.

- Ott se hagyd ki - súgta a fülembe, és a cimpámba harapott kicsit. Nem hagytam ki, újabb adag tusfürdőt felhabosítva a fanszőrzetén, szépen megmostam a pináját is, úgy láttam, bejön neki, egyre szaporábban vette a levegőt.

-Leborotválhatom? - Kérdeztem, majd a beleegyező bólintás után már nyúltam is a mosdószekrényhez a borotvaszappan és pemzli után. Gyors, rutinos mozdulatokkal habot készítettem, majd lassú finom ecsetkezeléssel elkezdtem a szőrét a borotvahabbal bekenni. Lágyan csúszott a pemzli, kicsit, majd jobban került a pocakjára, combjára is, a lecsorgó víz kis patakokat járt ki a habban. Finoman óvatosan aztán leborotváltam a pináját tükörsimára, közben éreztem, hogy a helyzet nagyon izgatja. Leraktam a borotvát, leöblítettem a zuhannyal a maradék habot is, majd letérdeltem elé.

Kitalálta, hogy mi következik: jobb lábát átrakta a vállamon. Tényleg szép lett a végeredmény, állapítottam meg, aztán belecsókoltam a nagyajkak közé. Nagyot sóhajtva a hátát a falnak támasztva a hajamba túrt, és a fejemet magához szorította. Én tettem a dolgom, finoman szopogatva a kisajkait, aztán a csiklóját, elkezdtem nyalni. Szeretek pinát nyalni, szeretem a számban érezni a kicsit sós ízét, neki meg kimondottan finom a pinaleve. Éreztem, hogy már rég nem a víztől nedves, és jöttek az ismerős nyögdécselések is. Váltogattam a tempót, a nyalás erősségét is, néha csak csókolgatva, néha erősebben a nyelvemmel nyomtam, néha csak a csiklóját izgattam a nyelvhegyemmel. Aztán mikor megszorította a fejemet, már tudtam hogy csak a csiklóját kell stimulálnom teli nyelvvel, és a fenekét szorítottam erősen. Sikoltva élvezett el, egész hosszan, finom remegéssel. Egész testében remegett, rám támaszkodott, hogy támaszt nyerjen. Felkaroltam és a hálószobába vittem, szinte elalélva nyúlt el az ágyon.

Pajkosan mosolyogva rám nézett, majd így szólt:

- Most te következel...


More porn:


A vasárnap reggeli lustálkodás
A vasárnap reggeli lustálkodás

Az első punciborotválás
Az első punciborotválás

A nyugger szexelni megy
A nyugger szexelni megy

Leszbi történet
Leszbi történet

Leszbi történetem
Leszbi történetem
Trending :


Nagy fekete segg

Hatalmas néger picsa

Lavina Dream pornósztár

Szexi XL girl

Molett csaj játszik a dildóval

Meztelen pina

Nagy pucsítás

Érett molett nő meztelen

Tetkós nagy mellű csaj

Meztelen fiatal duci nő

XXL Milf

Vannak cicik