Kefélés a zuhany alattKefélés a zuhany alatt
Munkaügyben futottunk össze újra, igaz csak képletesen, telefonon. Felhívott egy szakmai kérdésben, a tanácsomra, segítségemre volt szüksége. Hamar megbeszéltük a lényegi részt, aztán kis csend után belesuttogta a telefonba: hiányoztál ám. Fülig ért a szám ettől a mondattól, még jó, hogy nem látszik a fejem a telefonban, bár a hangom is tuti árulkodó.

-Te is nekem- válaszoltam, de mit is mondhattam volna, tényleg sokat gondoltam rá.

- Összefuthatnánk valamikor - próbálkozom, hátha sikerül egy újabb randit összehozni.

- Holnap délelőtt nem dolgozom, felugorhatok hozzád.

Ez gyorsan ment, le is egyeztettük az időpontot, gyorsan intéztem egy fél nap szabit.

Pontosan érkezett, a csengetésre csak kiáltottam:

-Gyere be, nyitva hagytam az ajtót, még fürdök.

Belépett a lakásba, hallottam, ahogy maga mögött ráfordítja a zárat. Halkan nyitotta a fürdő ajtaját, és látom ám, hogy teljesen meztelen.

-Gondoltam, csatlakozom. Azzal be is lépett mellém a zuhanyzóba. Szerencse, hogy a lakás felújításakor épített zuhanyzót kértem, így kényelmesen elfértünk, a mennyezetbe épített esőztető zuhanyfej egyenletesen szórta ránk a lágy vizet. Finoman átölelt, én pedig kis sampont nyomtam a tenyerembe, és a vizes haját kezdtem el mosni. Elmosolyodott, hagyta magát fürdetni, közben a mellkasomat cirógatta. Ahogy a haját leöblítettem, folytattam a tusfürdővel, szépen megfürdettem, élvezettel dőlt hozzám miközben a formás kis melleit, hasát, fokhagymagerezd fenekét szappanoztam.

- Ott se hagyd ki - súgta a fülembe, és a cimpámba harapott kicsit. Nem hagytam ki, újabb adag tusfürdőt felhabosítva a fanszőrzetén, szépen megmostam a pináját is, úgy láttam, bejön neki, egyre szaporábban vette a levegőt.

-Leborotválhatom? - Kérdeztem, majd a beleegyező bólintás után már nyúltam is a mosdószekrényhez a borotvaszappan és pemzli után. Gyors, rutinos mozdulatokkal habot készítettem, majd lassú finom ecsetkezeléssel elkezdtem a szőrét a borotvahabbal bekenni. Lágyan csúszott a pemzli, kicsit, majd jobban került a pocakjára, combjára is, a lecsorgó víz kis patakokat járt ki a habban. Finoman óvatosan aztán leborotváltam a pináját tükörsimára, közben éreztem, hogy a helyzet nagyon izgatja. Leraktam a borotvát, leöblítettem a zuhannyal a maradék habot is, majd letérdeltem elé.

Kitalálta, hogy mi következik: jobb lábát átrakta a vállamon. Tényleg szép lett a végeredmény, állapítottam meg, aztán belecsókoltam a nagyajkak közé. Nagyot sóhajtva a hátát a falnak támasztva a hajamba túrt, és a fejemet magához szorította. Én tettem a dolgom, finoman szopogatva a kisajkait, aztán a csiklóját, elkezdtem nyalni. Szeretek pinát nyalni, szeretem a számban érezni a kicsit sós ízét, neki meg kimondottan finom a pinaleve. Éreztem, hogy már rég nem a víztől nedves, és jöttek az ismerős nyögdécselések is. Váltogattam a tempót, a nyalás erősségét is, néha csak csókolgatva, néha erősebben a nyelvemmel nyomtam, néha csak a csiklóját izgattam a nyelvhegyemmel. Aztán mikor megszorította a fejemet, már tudtam hogy csak a csiklóját kell stimulálnom teli nyelvvel, és a fenekét szorítottam erősen. Sikoltva élvezett el, egész hosszan, finom remegéssel. Egész testében remegett, rám támaszkodott, hogy támaszt nyerjen. Felkaroltam és a hálószobába vittem, szinte elalélva nyúlt el az ágyon.

Pajkosan mosolyogva rám nézett, majd így szólt:

- Most te következel...


More porn:


A szexi-szelfi
A szexi-szelfi

Pornósztori
Pornósztori

Megcsaltam a férjem, és gecit nyeltem
Megcsaltam a férjem, és gecit nyeltem

Karcsi és Niki ismét baszik
Karcsi és Niki ismét baszik

Andi és Évi a két ribanc
Andi és Évi a két ribanc
Trending :


Mia Moore

 Dögös fekete nő

Az ex-tanárnő szextanárnő

Facebookon kaptam értesítést a kora délutáni órákban...<br />
<br />
Az általános iskolás alsó tagozatos tanárnéni Bea ismerősnek jelölt. 18 eve láttam utoljára, akkor 10 lehettem.

Nagymellű vörös milf meztelen

Dögös pucér csaj

Nagy picsa

Amatőr szexkép

Amatőr érett feleség meztelen

Tisztára wifebucket

Nagy pucsítás

Ms Cherry Blossoms  nagy segge