Kefélés az utcabál utánKefélés az utcabál után
Hajnival körülbelül 4hónapja vagyok együtt.
158 cm magas, lapockáig érő szőke haj, zöld szemek. Telt tökéletes mell, a puncija fazonra borotvált, és egy szőrcsík van hagyva, ami hosszabb és iszonyatosan kívánatossá teszi a területet. A kisajkak gyönyörűen szétnyílnak, ha izgalomba jön és mint egy csodaszép pillangó, hívogatja a férfit.
Ezzel az angyallal, aki néha ördög annak idején együtt dolgoztam, és onnan maradt meg a kapcsolat. Egy utcai rendezvény hozott minket össze. Zene utcabál tömeg. Az előző ilyen bulin a tűzijáték közben mikor szorosan állnak az emberek, egy csaj akivel szemeztem, nekem dörgölte a fenekét és úgy izgatott és nézte fényeket. Amint érezte, az én rakétámat hátranyúlva izgatta a kezével a faszomat. Mielőtt több lett volna vége lett a műsornak, szóval a csaj is elsietett. Ezért is gondoltam, hogy ismét kimegyek és becsajozok az biztos.
Zene, tömeg, pia és a jó idő miatt, este révén is lenge nőket látni. És itt jött szembe velem Hajni. Beszélgettünk nevettünk, de egyfolytában az járt a fejemben, hogy nem kell senki más csak ő. Az első kör után jött a másik. A következő kör közeledtével Hajni azt mondta, hogy most ő fizeti ezt a kört. Hamarosan jött is a poharakkal, iszogattunk dumáltunk, spiccesen rátértünk a pasikra és csajokra. A tömeget nézve kinek ki jön be? Feltűnt, hogy elég sok a jó férfi szerinte, és szinte mindegyikre azt mondta, hogy szopná őket. Én, mivel már irtam, hogy ő kell nekem csak, nem is választottam a tömegből. Viszont elmeséltem neki a tavalyi izgatást. Nagyon tetszett neki az ötlet, azt is mondta, hogy nem hagyott volna úgy ott az biztos. Legalább leszopott volna úgy, hogy el ne felejtsem.
Elkezdte az ő kis titkát. Az volt az ötlete, hogy kiszemel magának itt ma valakit, akivel italozgat és jól szórakozhat. De az italába csempész egy kis extra löketet. És addig szopja majd ameddig csak lehet.
Ezen meglepődve jót nevettünk egymásra nézve és iszogattunk tovább. Közeledett a mai tűzijáték kezdete és elkezdtek gyűlni az emberek. Mondtam neki, mi lenne ha ő izgatná a rakétámat a tömegben? Rendben válaszolta, és azt is odasúgta nekem, hogy azért a bogyó is megteszi majd a hatást. Ekkor esett le, hogy az utolsó kört ő hozta.Kérdeztem, hogy ugye most tréfál velem, mire a válasz az volt hogy nem, sőt annyira akar engem, hogy nem is egy felet, hanem egy egész szemet kaptam a piába. Elindultak a fények a tömeg tátott szájjal figyelt az égre, de én máshol jártam. Forróság öntötte el a csípőmet, ami a vérbőségtől volt, és olyan kemény lett a faszom, mint mikor az élvezés pillanatában megfeszül az egész. Ez az ördög nem viccel velem. Egyszer csak szembe fordul velem Hajni és megmarkolva a nadrágomnál, megcsokolt vadul.
-Szólj ha menjünk?
-Menjünk máris!
Elindultunk egy a város eldugottabb része felé.
- Addig menjünk ammeddig birod, felelte Hajni.
Elértünk arra a területre, ahol a kocsikkal parkolnak a mai nap az emberek. Térdre rogyott előttem és alig hogy kibukott a nadrágombol a férfiasságom, már a szájában volt és szopta is. Úgy szopott esküszöm, mintha az élete múlt volna rajta. A tövénél kezdve egyenesen a tetejéig végignyalta, majd a makkomon egy kör, és be kapta ameddig bírta. Majd ismét a tövétől felfelé és megint bekapta.
-Isteni finom! Akarom máris!
Ezt mondta, majd átváltott, arra, hogy próbálta a mélytorkozást és amint a bőséges nyála az előváladékkal beborította a már sötétben is fénylő farkam, elkezdett olyan erővel szívni, hogy azt hittem menten ott kifordít. Alig bírtam tartani magam. Verte a faszomat vadul és jeleztem is neki, hogy mindjárt elélvezek. Ekkor nyitott szájjal a saját arcára verte, legalábbis ez volt a cél, de ment arcra szájba a hajára. A faszom ezután is keményen állt és finoman lassan tisztára nyalt engem. Csókolgatva húzta le az arcárol az összes cseppet, és szopogatta le, úgy mint ha süti lenne a hegyén. Teljesen megőrített!
Ekkor a sötétből közeledő férfi azt mondta,
-Ez az én autóm. Remélem nem mocskoltátok össze!
Végigmérve rajta, feltűnt hogy dudorodik a nadrágja, és Hajni csak annyit mondott
-Nem hinném, mert minden csepjét akartam!
Ekkor a kezével a hajáról lehúzta a maradék gecit és beletörölte a kocsiba.
-Jaj milyen ügyetlen vagyok! Meg kell büntetni, mert ügyetlen voltam!
Elé térdelt a fickónak és nadrágon keresztül símogatva mondta neki, hogy ilyen állapotban amúgy sem jó vezetni. Kigombolta a sliccét, és hátulról még azt sem láttam hogy feltűnik a farka már el is tűnt a szájában Hajninak. Szopta, szopta tényleg úgy mintha kényszerítették volna. A hajába markolva átvette a férfi az irányítást, majd elkezdte vad tempóban baszni a száját. Megfeszülve lőtte tele a száját Hajninak, aki egy szót sem szólt. A férfi összeszedte magát és elhajtott szó nélkül. A merev faszom szinte égett és keményen állt folyamatosan, hiszen a látvány és a pirula megtette a hatását. Hajni szótlanul elémállt és húzogatni kezdte megint az én farkam. Apró rándulásokkal jeleztem és mondtam is, hogy kellemetlen érzés ez most. Ekkor letérdelt elém, és nyitott szájjal a farkamra csorgatta a férfi meglehetősen nagy mennyiségű spermáját. Egyszerre nem tudtam mit is érezzek. Volt döbbenet és volt undor, de mégis nyugtatólag hatott az égő érzésre. Ekkor szólalt meg ismét
-Még többet akarok belőled!
És az idegen spermájával beborított farkam ismét eltűnt a szájában. Az érzés őrítő volt és hihetetlen. Olyan teknikával csinálta mint a filmekben. Verte nyalta, szopta, a szájával játszott. Ez egy kicsit tovább tartott, mint az első, de itt is megpróbált minden cseppet megszerezni.
-Imádom az élet nedüjét, és te Isteni finom vagy! -mondta ezt miközben ismét tisztára szopott és meg törölte az arcát.
Gyere menjünk, folytassuk máshol, ha bírod még!? -mondta.
Elindultunk a városban, és kezdtem érezni, hogy odalent kezd normális lenni a helyzet. Mondtam neki, hogy a pirula már nem hat, szóval szerintem mára ennyi volt.
-Remélem nem haragszol rám, hogy így elbántam veled ma este? Szerettem volna még folytatni, de akkor majd máskor. Mondjuk holnap?
-Rendben. Holnap találkozunk és folytatjuk!
Ekkor a zsebéből elővette a mobilját, és egy csomag rágót. Rövid rágózás után, lezárásképp szájon csókolt, majd jóéjt kívánt. Ahogy elindult, hallottam ahogy a telefonban annyit kérdez, hogy rá érsz e most. Értem akkor holnap.
Ezeket hallva, nem tudtam késő este révén kit hív hatott, de az a mentolos, nyálas íz a spermával az én számban, elterelte ezt a gondolatot.
Hazafelé azon gondolkodtam, mi is történt ma velem, és ezt most hogy is könyveljem el magamban. Zárásként még annyit, hogy a holnapra gondolva értem haza, és feküdtem le, ami egy újabb történet lesz, mert találkoztunk másnap..


More porn:


Leszbikus történet
Leszbikus történet

A csapatéptő szexorgia
A csapatéptő szexorgia

A behódoló feleség
A behódoló feleség

A szomszédom feleségét basztam
A szomszédom feleségét basztam

A nagynéném rajtakapott
A nagynéném rajtakapott
Trending :


Kövér nők meztelen

Nudista duci nők

Amatőr pina

Szexi muff

Privátszex pina kép

Amatőr pornó

Hatalmas cickók xxx

Dögös meztelen nő

Érett latin bbw

Sofia Rose

Nadine Jansen pornósztár

Vannak mellek