A félrelépőkA félrelépők
Este 10 körül járt az idő. A 15 éves érettségi találkozóról tartottam hazafelé. Kellemes júliusi éjszaka volt,de hírtelen beborúlt és mire a buszmegállóba értem ronggyá áztam. A melltartómból is csavarni lehetett a vizet. Ezért gyorsan levettem és a táskámba gyömöszöltem. Még 1 óra volt a busz érkezéséig. Figyeltem hátha látok egy ismerőst,aki hazavisz. Egyszercsak egy szürke terepjáró állt meg, a sofőr felismert és intett üljek be.
Balázs volt az, magas jóképű,37 éves és családos. Ahogy én is.
Beszélgettünk hogyvagyokról meg miújságokról. Egyszercsak megszólalt a mobilja, félrehúzódott és kiszállt az autóból. Én unalmamban megpróbáltam elképzelni a farkát és hogy hogyan szopnám le. Közben visszajött és kinyitotta az ajtómat. Azt mondta szálljak ki,én engedelmeskedtem. Megcsapott a hűs levegő,amit hegyes mellbimbókkal fogadtam. Persze ez nem kerülte el Balázs figyelmét. A platóra egy pléd volt terítve és amikor kérdően ránéztem,akkor magához húzott és lágyan megcsókolt. Fantasztikusan csinálta. A nyelve annyira puha és finom volt,hogy egyből beindúltam rá. Ujjaimmal selymes hajába túrtam.

Nem kapkodtunk. Lesímogatta fekete kisruhámat és ott feküdtem előte egy szál bugyiban és alig vártam,hogy újra hozzám érjen.
Kigomboltam szépen vasalt ingjét,kicsatoltam az övét,majd a nadrágját. A slicce már magától lecsúszott,hogy helyet kapjon duzzadó férfiassága. Ölelkeztünk,csókolóztunk,viszont az intim zónát kihagytunk és már annyira kívántuk egymást,hogy amikor lehúzta a bugyimat csavarni lehetett volna belőle a puncinedvem. Lehúztam a boxerét és bizony eltátottam a számat. Nem volt nagy dákója,de vastag volt és nagyon nagyon kívánatos. Szerettem volna eljátszani vele,de Balázs a lábamközzé bújt a nyelve csodálatos, az ajka valami észvesztő volt. A csiklómat szopogatta,miközben az ujja a puncimban cuppogott. Már nem bírtam tovább és elélvezem. Amint kezdtem magamhoz térni megéreztem a farkát a bejáratnál. Bólintottam és lassan belémhatolt. Szinte szét feszített,de csodálatos volt. Először lassan,majd gyorsabban kezdett baszni. Én a szájára tapadtam Ő pedig megfogta a csípőm megemelt és úgy döfött tovább. Vele együtt mozogtam és amikor begyorsultunk akkor Balázs is elélvezett. Pár percig simogattuk,öleltük egymást majd felöltöztünk és hazavitt. Csendesen elköszöntünk én lefeküdtem a férjem mellé, Ő pedig a felesége mellé..


More porn:


Kefélés az utcabál után
Kefélés az utcabál után

Leszbi történet
Leszbi történet

Emlékezetes gruppen Ibivel
Emlékezetes gruppen Ibivel

Kurva lett a feleségem
Kurva lett a feleségem

Böbe és a kanja
Böbe és a kanja
Trending :


Nagy cicik gif

mozgó szexi kép

Sashaa Juggs Xl lány

Szexi csaj, szexi hálóingben

Amatőr vörös tini

Kis mellek

Szexi-szelfi nagy csöcsökkel

ő egy boob-monster

Borotvált pina és necc

Harisnyás duci nő

Csöcsszex pórázon

Mellbe dugja a MILFet