Erotikus történetErotikus történet
Végre egyedül vagyok itthon. Anyu tíz perce ment el, de rajtam már nincs ruha. Megcélzom a fürdőszobát, tegnap este elfelejtettem borotválkozni. Húsz perc alatt végzek, 9.20 van. Te tízre jössz. Kiválasztom mit vegyek föl. Végül is teljesen mindegy, mi mellett döntök, úgyis hamar le fog kerülni rólam. Sminkeléssel több időt töltök, bár lehet hiába, mert el fog kenődni. Nem érdekel, hogy szerinted jól nézek ki smink nélkül. Én úgy meztelennek érzem magam. Gyorsan rendet rakok a szobámba (megigazítom az ágyam, eltüntetem a szemetet és az asztalról az oda nem illő holmikat a szekrénybe dobom).

Csöngetsz. Rohanok ajtót nyitni, de mielőtt megtenném még belepillantok a tükörbe. Elégedett vagyok a látvánnyal, kinyitom az ajtót. Amikor megpillantalak, rögtön a nyakadba ugrom, és egy puszit nyomok a szádra. ?Szia, Cica!? köszönsz. Magammal húzlak be az ajtón, te megállsz és lerúgod a cipődet. Én nem bírok magammal. Túl régen láttalak, és túlságosan kívánlak. Megcsókollak. Percekig ott állunk, ajkaink összeforrva.

Kezem nyakadon húzom végig, majd egyre lejjebb, válladon és mellkasodon. Hasadon megállok és becsúsztatom kezem a pólód alá. Te sem vagy rest, elválsz a számtól, nyakamat kezded el csókolgatni. Beleremegek, amikor megnyalod a fülemet. Újra megcsókollak, közben betántorgunk a szobámba. Leveszed a pólómat, és fél kézzel kikapcsolod a melltartóm. Én az övedet próbálom kikapcsolni, de elveszed a kezem. Ráfektetsz az ágyra, majd egy pillanatra otthagysz. Kinyitod a szekrényt, és kiveszel belőle egy kötelet. Rögtön tudom, mi következik, fölemelem kezeimet, és hagyom, hogy megkötözz. Teljesen kiszolgáltatottan fekszem előtted. Kikapcsolod az övemet, én pedig megemelem a csípőm, hogy könnyebben lehúzhasd rólam a nadrágom és nedvemtől csöpögő bugyim. Majd egy fekete kendővel bekötöd a szemem.

Finoman megcsókolsz, ajkad épp hogy csak érinti enyémet. Érzem, ahogy ujjaid végighúzod rajtam, nyakamtól egészen a szeméremdombomig. Amikor a hasamhoz érsz, megremegek. Tudod hogy az érzékeny terület, ezért elkezded puszilgatni, közben egyik kezeddel felnyúlsz, és mellemet kezded simogatni. Ajkaid közé veszed egyik mellbimbóm, finoman szívogatod, nyalogatod. Miután befejezted játékot a cicimmel, apró puszikkal indulsz el lefele a hasamon. Virágomat szándékosan kikerülöd, combjaim belső oldalát halmozod el szereteteddel. Egészen a térdemig haladsz, majd elindulsz vissza.

Most nem feledkezel meg kincsemről. Körbepuszilod szeméremdombomon lévő kis háromszöget, majd nyelved becsúsztatod ajkaim közé. Körözni kezdesz csiklómon, minden érintésed repít a csúcs felé.
Abbahagyod, és egy ujjadat kínzó lassúsággal csúsztatod belém, melyet halk nyögéssel jutalmazok. Először lassan, majd egyre gyorsabban kezded mozgatni. Nem hagyod, hogy a gyönyörök kertjébe jussak, kihúzod az ujjad. Fölém hajolsz, megcsókolsz. Saját ízem kóstolom a szádon.

Érzem, ahogy makkod hozzáér a csiklómhoz. Fogalmam sincs mikor került le rólad a nadrág, de nem is érdekel. Felnyögök a vágytól, amikor odailleszted a bejárathoz. Lassan tolod egyre beljebb és beljebb, teljesen kitöltesz. Finoman puszilgatod a nyakamat, miközben mozogni kezdesz. Felveszem az ütemed, de te leállítasz. Foglyod vagyok, te akarsz uralkodni rajtam. Ám legyen. Újra mozgásba lendülsz. Percek alatt eljutok a csúcsra, pár percre abbahagyod. Mikor gyönyöröm enyhülni kezd, újra kezded. Ezúttal már nincs megállás, egyszerre élvezünk el, majd remegve dőlsz rám. Érzem forró nedvedet csurogni végig a fenekemen.

Megcsókolsz, miközben kioldozod a kezeimet. Magam mellé fektetlek, és hozzád bújok. Ajkunk újabb csókban forr össze, miközben simogatni kezdelek. Számmal haladok egyre lejjebb, érzem, hogy minden mozdulatomat figyeled. Elérek férfiasságodhoz, melyen még csillognak közös nedveink. Apró puszikkal borítom be, ügyelve arra, hogy minden mozdulatomat lásd. Nyelvem hegyét kinyújtom, végighúzom farkadon. Halkan felnyögsz az érintéstől, én felnézek rád. Még mindig engem nézel, ezért látványosan nyalogatni kezdem farkadat, mint egy kiscica. Lejjebb csúszok, a golyóiddal kezdek játszani. Tudom hogy ezt szereted, minden érintésembe beleremegsz. Egyiket a számba veszem, miközben kezemmel makkodat masszírozom. A tetején nedvességed érzek, egy ujjammal szétkenem rajta. Megpróbálom mindkét golyód a számba venni, de ha be is férne, félő hogy fájdalmat okoznék a fogaimmal. Majd legközelebb.

Újra apró csókokkal haladok férfiasságodon, ezúttal felfele. Észreveszem az újabb, kis, átlátszó csöppet a tetején. Nyelvem hegyével szétkenem rajta. Pici lyukad szélén kezdek körözni a nyelvemmel, finoman bekapva a makkodat. Halkan nyögsz, és megsimítod a fejem. Bólogatni kezdek férfiasságodon, közben kezembe veszem golyóid. Kezeiddel hajamba markolsz, így irányítasz. Érzem saját nedvem csurogni a combomon, újra magamban akarlak érezni. Föléd guggolok, és lassan ráereszkedek farkadra, és lovagolni kezdek rajtad. Felülsz, szádba veszed mellbimbómat és szívogatni kezded. Nyakadba kapaszkodok, és egyre gyorsabb, egyre vadabb ütemben mozgok rajtad. Fenekembe markolsz, én pedig egy hangos nyögés kíséretében újra elélvezek.

Pár percig pihegek a válladon nyakadat puszilgatva, majd lemászok rólad. Farkad csöpög a nedvemtől, én odahajolok, a végét a számba veszem. A szemem közben rajtad van, úgy szopogatok le róla mindent. Miután befejeztem, megpróbálsz hanyatt dönteni, de én nem hagyom. Helyette négykézlábra állok. Azonnal mögém térdelsz, hátulról hatolsz belém. Egyik kezemmel a mellemet gyúrod, a másikkal pedig a még az előző orgazmus hatása alatt álló csiklómat izgatod. Egyre keményebb ütemet diktálsz, tudom, már közel vagy a csúcshoz. Ahogy én is. Már nem létezik a világ, érzem a forróságot, amely hirtelen elönti testemet. Majd érzem hogy lüktető, spriccelő farkadat kihúzod belőlem, gyönyöröd landol a fenekemen.

Egymás mellett pihenünk, először apró, majd egyre szenvedélyesebb csókokat váltva. Mikor már eléggé kipihentük magunkat, együtt elindulunk fürödni?


More porn:


Hatalmas csöcsök neccben
Hatalmas csöcsök neccben

Ismét egy duci tini nagy mellei
Ismét egy duci tini nagy mellei

Duci pornósztárok villantanak
Duci pornósztárok villantanak

Nagy eres csöcsök
Nagy eres csöcsök

Lavina Dream pornósztár
Lavina Dream pornósztár
Trending :


Amatőr punci

borotvált pina az igazi

Mellszex pow

Dögös mellbedugás

Ásziai duci nő

Japán pornós

A félrelépők

Este 10 körül járt az idő. A 15 éves érettségi találkozóról tartottam hazafelé. Kellemes júliusi éjszaka volt,de hírtelen beborúlt és mire a buszmegállóba értem ronggyá áztam. A m

Dögös barna bugyiban

Szexi mellek

Szex fotó a szabadban

Hatalmas mellű amatőr pina