Emlékezetes gruppen IbivelEmlékezetes gruppen Ibivel
Tudtam, hogy a feleségem biszexuális, mielőtt feleségül vettem. Ő és a legjobb barátnője többször lefeküdtek a középiskolában, és néhányszor közös partnerük is volt. Nem volt szerencsém mindkettőjükhöz, mielőtt összeházasodtunk, bár egy este amikor hazajöttem, és megcsókoltam Diánát, sejtettem, hogy nem sokkal korábban lefeküdtek.
Közelgett az első házassági évfordulónk és Diána megkérdezte, hogy fogunk ünnepelni. Szép vacsorát terveztem, utána talán színpadi show-t vagy táncelőadást, azután haza, hogy szétdugjam. Amikor ezt elmondtam és megkérdeztem, miért akarja tudni már néhány héttel korábban, egyszerűen elmosolyodott és elnyomott egy kuncogást. Szürke szemei pajzán csillogással csillogtak.
Szerencsére az első évfordulónk péntekre esett. Lefoglaltuk az asztalunkat, kicsinosítottuk magunkat, és elmentünk estére. A vacsora egy finom étteremben és a táncműsor egy helyi kisszínházban megőrizte a nevetést és a jó hangulatot. Miközben hazafelé tartottunk, Diána mellettem ült. Odahajolt és körmével megsimogatta a combomat, amitől borzongás futott át rajtam.
? Még mindig az a terv, hogy ma este eszméletlenre leszek dugva? -kérdezte.
Természetesen igent mondtam. Szíves örömest tartanám nedvesen egész éjszaka. Amikor Diána elélvezett, senki sem vonhatta kétségbe, hogy nem színlel. Hajlamos "elengedni" magát az ágyban. Ez azt jelentette, hogy hajlamos volt a nagyon erotikus (és néha kifejezetten mocskos) beszéd kitörésekre, valamint vadul nyögdécselt és csapkodott maga körül. Kart karba öltve felmásztunk a lépcsőn a lakásunkba, és amikor bementünk, hosszú pillanatokig szenvedélyesen csókolóztunk. Kezeinket egymáson futtatva felforraltuk a vágyat. Diána megszakította a csókot és egyenesen letérdelt. Kibontotta a nadrágom cipzárját az előszobában. Kihúzta a keményedő farkamat a nadrágomból és a szájába csúsztatta. A makkom alsó részét simogatta, és éreztem, hogy bizseregnek a golyóim. Nedves szája nedves bársonyként csúszott a rudamra. Magamhoz húztam, és hosszan és erősen megcsókoltam, nyelvemmel felfedeztem a száját, miközben a melleit a blúzán keresztül szorongattam. Ahogy letérdeltem az előszobában és felemeltem a ruháját, hátradőlt a falnak, behajlította a térdét és széttárta a combját. Feljebb húztam a ruhája szegélyét, és egyenesen a meztelen, szőke punciját bámultam. Harisnyakötőben és harisnyában volt, bugyi nélkül egész éjjel. Felnéztem rá. Meleg leheletem csiklandozta a bozótját. A maga különleges módján elmosolyodott és azt mondta, hogy a mi örömünkre tette.
Belemerültem puha, nedves puncijába, és lenyaltam a csillogó krémcseppeket a bokráról. Nyelvem szétnyitotta nedves szeméremajkait. Éreztem melegét, ízleltem édes mohóságát. Többször megkerültem a csiklóját és a combjába kapaszkodtam, amikor megpróbált leereszkedni a nyelvemhez. Felhúzott, és hosszan és erősen megcsókolt, megmutatva, mennyire felforrósodott a szenvedélye.
Előhúzott egy sálat a zsebéből, és rám mosolygott.
? Állj meg! Van egy meglepetésem a számodra. -mondta.
A sálat szemkötőként használta és bevezetett a sötét hálószobába. Arra gondoltam, hogy kimegy és felvesz valami szexi ruhát, hogy levehessem róla. Hallottam, ahogy a gyufa sercen és az illatos gyertyák illata megcsapta orromat. ?A hangulat megteremtése.? ? gondoltam. Mellém állt, finoman arcomon csókolt, csupasz melle a karomhoz ért. Lassan elkezdett vetkőzni. Éreztem, hogy minden rost a bőrömön mozog. Azt mondta, maradjak nyugton és ne nyúljak utána. Levette az ingem, kezeit enyhén végigsimította a mellkasomon, csiklandozta a mellbimbóim körüli szőrszálakat. Levette az övet a nadrágomról, lassan áthúzta az övhurkokon. Hosszan sziszegő hangot hallatott, ahogy végigcsúszott az anyagon. Letérdelt, és elkezdte kioldani a cipőmet. Kisegített belőle, lecsúsztatta a zoknimat a lábamról. Kezei kioldották a gombot a derekamnál. A cipzáram már le volt húzva, így keményen és egyenesen álló farkammal vártam, hogy megérintsen. Megállt, és a fülembe fújt. Nyelve végigfutott a szélén, melegen és nedvesen.
-Csak egy pillanat! ? mondta halkan.
Hallottam, ahogy felmászik az ágyra, és mozog a lepedőn. A nadrágom eltolódott a csípőmtől és éreztem a haját a csupasz combomon, ahogy kibújtatta az egyik majd a másik lábamat a nadrágomból. Kezek simogatták a combomat, felcsúsztak a boxerem alá, a körmök pedig enyhén gereblyéztek az alsónadrágom alatt. Ajkai összezárultak a hímvesszőm vége körül, egy nyelv enyhén simogatta a farkam fejét. "Incselkedsz?" ? motyogtam.
A kezek gyorsan lehúzták az alsónadrágomat. Meztelenné és vakká lettem az illatos sötétben. Odamentem az ágyhoz, és a kezei a párnákhoz nyomtak. Éreztem testének melegét a közelemben, és vágytam rá, hogy megsimogassam.
? Csak dőlj hátra, és élvezd! -dorombolta.
Még több mozdulat, ahogy elhelyezkedett az ágyon. Ismét ajkak vették körül a farkam fejét. A nyelve kavargott, nedves és meleg volt. A bársonyos simaságtól halkan felnyögtem, és éreztem meleg leheletét a bőrömön.
Egyszer csak lenyelte a farkamat, mélyen a torkába. Korábban soha nem volt képes mélytorkozni teljes hosszamat. Hangosan ziháltam, ahogy az ajkai a tövénél csiklandozták a szőrszálakat. Lassan felemelkedett, ajkait szorosan hozzám szorítva, nyelvével ide-oda pöccintett a farkam alatti izmos gerincen. Felnyögve a kéjtől tudattam vele, hogy élvezem ezt, és többet akarok. A kezeim kinyúltak, de félrecsapták őket. Hátradőltem és élveztem azt az érzést, ahogy a farkamat újra és újra lenyelték. Lassan. Szeretettel. Gyorsan mozogni kezdett és nyála nedves hangot adott, ahogy irányt változtatott. Csak a száját használva fel-le pumpálta a farkamat, és erőfeszítései megrázták az ágyat. Több gyors lökést hosszú benyelés követett. Amikor mélyen a torkába vett, megállt és tudatta velem, milyen mélyen vagyok. Éreztem a szája szorítását. A bársonyosan sima bőr a torka hátsó részében megsimogatta a farkam fejét és nagyon jól éreztem magam. Azután gyorsan felhúzódott, és megismételte gyors fejmozdulatait, hogy megint hosszan és mélyre vegyen. Nem ért hozzám, csak a szájával. A kezeit a közelemben éreztem az ágyon és a haja sem ért hozzám, mint általában. Minden egyéb zavaró tényező híján a világom a farkamból és a szájából állt, ami lelkesen próbált leszopni. Éreztem, ahogy a férfiasságom próbál még jobban megmerevedni, ahogy a golyóim megfeszültek és bizseregtek.
-Unnghh... én... elélvezek! ? lihegtem.
Üteme felgyorsult, nyála a golyóimra csorgott, táplálva bennük a tüzet, ahelyett, hogy kioltotta volna. A csípőm feljebb mozdult és egy primitív ösztön vette át az irányítást. Be akarok élvezni a szájába, odaadni neki az összes spermámat és soha nem akarom abbahagyni. Átszakadt a gát, kitört a Vezúv, jöttek az árvizek. A spermiumok kirohantak a farkamból, miközben körülbelül félig a szájában tartott. Görcsök rázták a testemet, ahogy kitört belőlem az áradat. A negyedik lövellést követően éreztem, hogy elengedett és a lüktető rudam a mellkasához tette. Oda-vissza dörzsölt, amíg teljesen ki nem ürítettem magam.
Nehezen lélegezve és nyögve kezdtem ellazulni. Hagytam hogy belesodródjunk a teljes elégedettség és ellazulás meleg utófényébe. Éreztem, ahogy a csípője az enyémre mozdul, miközben a hasam alsó része fölött ült. Kezei kioldják a szemkötőmet. Ahogy a sál leesett, felfedve karcsú alakját és sápadt bőrét a pislákoló gyertyafényben, mosolyogva néztem magam fölött. Csak a harisnyakötőjét és a harisnyát viselte. Ahogy ült, szinte vigyorogva rám, rájöttem, hogy a mellkasa és a mellei szárazak, holott fényesnek és nedvesnek kellett volna lenniük, fehér cseppekkel.
-Élvezted? -kérdezte rekedten.
? Mmmmm, nagyon! - válaszoltam, és még mindig éreztem a ragyogást.
Egy hirtelen mozdulattal elmozdult rólam és oldalt feküdt mellettem.
? Akkor jobb, ha megköszönöd neki! -mondta Diána nevetve.
Lenéztem, és a lábaim mellett fekve megláttam Ibolyát, Diána legjobb barátnőjét és szeretőjét. Egy nyakára kötött vörös masnit leszámítva meztelen volt, melle nedvesen pislákolt a félhomályban, nyelve nyalogatta az ajkát. Rám mosolygott. Világosbarna haja mintha világított volna, ahogy egy gyertya fénye próbált átszőni.
-Boldog évfordulót szerelem! -nevetett a párom és arcon csókolt.
Megragadtam, és visszacsókoltam. Keményen és durván, hogy megköszönjem neki, és elmondjam neki, bárcsak tudtam volna, hogy nem ő az.
Felülve magamhoz húztam Ibolyát, és megcsókoltam őt is, megkóstolva a nyelvén a nedvem sós maradványait.
? Ezt, édesem erre a csodálatos szájmunkáért kaptad!? mondtam neki.
Ibolya felnevetett és elmesélte, milyen jó móka volt engem szopni, miközben azt hittem hogy a feleségem dolgozik rajtam.
Diána tudta hogy kell néhány perc, amíg újra készen állok. Hanyatt fektette Ibolyát, és ahogy néztem, lefeküdt a combjai közé. Szőke haja és világos bőre kontrasztban volt a barna nő sötétebb bőrtónusával. Kezét Ibolya combja alá csúsztatta, miközben a szája megtalálta közöttük a nedvességet. Ibolya keresztbe tette a bokáját Diána háta közepén, miközben egy nyelv simogatta meleg, nedves húsát. Ahogy néztem, éreztem, hogy a hímtagom kezd kiegyenesedni. Egyre keményebbé és teltebbé vált, ahogy Diána halkan nyögött Ibolya combjai között. Egy gyertya a fejtámlán megvilágította Diána puha fenekét, és láttam egy csillogó tükörképet mélyen a lábai között. Továbbra is nyalt, miközben kezei felnyúltak, hogy megcsípje Ibolya sötét mellbimbóit, megszorítsa telt kebleit, és ujjaival simogassa a puha, érzékeny területet az alsó részükön. Kezemet a combjának hátuljára tettem. Félig felcsúsztattam a fenekéhez, ahol megálltam, hogy gyengéden megszorítsam a combját, és tudassam vele, hogy élvezem a műsorát. Megint felnyögött, és enyhén megmozgatta a fenekét.
Ibolya arca koncentrált volt. Hanyatt feküdt, és próbált a Diána által nyújtott örömökre összpontosítani, lábait szorosan összekulcsolva a feleségem hátán. Felemeltem a kezem, megfogtam Diána hátsóját és feljebb tolva eltávolítottam magamtól. Amikor ezt másodszor megtettem, nedves cuppanást hallottam a lábai közül, ahogy nedves punciajkai ragacsosan szétnyíltak. Odahajoltam, és elkezdtem felváltva felemelni az egyes félgömböket. Egymáshoz nyomtam és széthúztam őket, újra meg újra. Csupán másodpercekbe telt, mire a puncija nedves hangokkal tudatta jóváhagyását. A szeméremajkán a gyertyafény nedvesen és hívogatóan csillámló lécseppeket mutatott aranybokrában. A punciajka telt volt, és duzzadni kezdett, amikor egy fehér gyöngyházcsepp kezdett kikandikálni a pinájából. A fenekével való bánásmódom megőrjítette, miközben szívta és nyalogatta Ibolya punciját. Halk nyögései jelezték, hogy tetszik neki, ahogy a fenekét érzem, és hogy el akarja élveztetni a barátnőjét. Ibolya lábai hirtelen összezárultak Diána feje körül, miközben a csípője felemelkedett az ágyról, és magával vitte a szőke fejet.
Néztem, ahogy így maradt összeszorított lábakkal. Lábai remegtek, és egy sor rövid hangos zihálást hallatott, míg végül az ágyra rogyott. Diána megsimogatta a sötét bokrot és a puncit többször is finoman megcsókolta különböző helyeken, amitől Ibolya minden alkalommal borzongani kezdett. Amikor felült, lemászott barátnője felé és gyengéden szájon csókolta.
?Szeretlek így kinyalni téged! ? mondta Diána halkan.
Ibolya lustán válaszolt:
-Ummmm?.én is szeretek a szádon elélvezni!
Diána lecsúszott az ágyról és odasétálva hozzám, leült az ágy szélére. Megragadtuk egymást és szenvedélyesen csókolóztunk, miközben a nyelvünk együtt kóstolgatta Ibolya puncinedvét. Lenyaltam az álláról és a sima nyakáról a nedvességet, összeszorítottam a kis melleit és csipkedtem a mellbimbóit. Ahogy szétvált a szánk, egymás szemébe néztünk.
? Látod, milyen ócska ribanchoz mentél feleségül? -nevetett.
? Igen, látom, mekkora ribanc vagy! Láttam, mennyire nedves lett a pinád, miközben a nyelveddel basztad.? válaszoltam, játszva a felizgultságával.
? Oooh? igen? nagyon nedves vagyok. Látod?
Keze felemelkedett nedves szeméremajkáról. Ujjai sűrű krémtől csillogtak, ahogy megmutatta a kezét.
-Nagyon nedves vagyok! Felizgatott ahogy nézed, ahogy nyalom a puncit! - dorombolta, miközben a saját nedvével bedörzsölte a mellbimbóit.
Lehajoltam és a nyelvem körbejárta a mellbimbókat. Lenyaltam a krémjét a kemény hegyekről. Beszívtam egy mellbimbót a számba, és erősen húztam, miközben a kezem a combjai közé csúszott.Két ujjamat belecsúsztattam a nyüzsgő puncijába, és éreztem, ahogy meleg nedvessége a kezembe szivárog. A farkam megérintette a hasát. Kezei körülöleltek, és lassan simogatni kezdtek. Ibolyára pillantottam, aki hátradőlt, és minket figyelt, a punciját simogatva.
-Most téged figyel...Nézi a puncid nedvét a kezemben...A barátnőd meg akarja nyalni a csöpögő pinádat...Azt akarja, hogy ezúttal te élvezz az ő szájába? nedvesítsd meg az arcát!
Diána ősi, testi vággyal nézett rám. Megfogta a fejemet és erősen megcsókolt, nyelve alig csúszott a számba, miután az ajkaim szétnyíltak. Hátrahúzódott és szótlanul eltávolodott, az ujjaim lecsúsztak nagyon nedves puncijáról. Lekúszott Ibolyához és megállt, hogy megnézze meztelen alakját. Megfordult, felemelte a fenekét, és egyik lábát Ibolya testére vetette. Azután, miközben leereszkedett barátnője bal mellére, láttam, hogy a lécseppek a mellbimbóra csöpögnek, közvetlenül azelőtt, hogy szőke bokra befedte volna. Egyenesen rám nézve elkezdte dörzsölni magát Ibolyához. A puncija nedves csattanó hangokat adott, ahogy egyre gyorsabban mozgott.
-Szeretlek meztelenül látni, miközben a pinád nagyon nedves! - mondtam.
-Meztelenül? Megmutatom neked. -felelte.
Izgatottsága teljes és magas volt. Letépte a derekáról a harisnyakötőt, majd letépte a harisnyát. Anélkül, hogy leemelte volna magát Ibolya mellbimbójáról, elkezdte szaggatni a harisnyát a combjáról és feldarabolta az anyagot.
-Vetkőztess le! Tegyél meztelenné! -zihálta.
Ibolya lehúzta Diána lábáról a harisnyát, miközben a párom a melleit szorongatta.
? Akarsz látni, ahogy elélvezek? Akarod látni, ahogy a melleinél élvezek? Vagy az arcán? ? kérdezte Diána és üveges szemekkel nézett rám.
Hanyatt csúszott Ibolya szájához és annak mellbimbói kis hengerekként emelkedtek fel a mellei közül. Hangosan zihált ahogy Ibolya arcán ült. Felnyögött, majd azt parancsolta:
-Nyald a puncimat! Elégíts ki! Élveztess a szádba!!
Odaléptem hozzá. Szemét félig lehunyta, csípője dühösen ringatózott. Folytattam a felhúzását abban a reményben, hogy átlököm a határon.
-Annyira dögös testű ribanc vagy! Meztelenül vagy az ágyban, a barátnőd nyelvével a puncidban, és bele fogsz élvezni... teljesen benedvesedtél az ő nyelve miatt. ..miért nem mutatod meg nekem, milyen belevaló ribanc vagy, és miért nem nyalod te is a pináját?
? Ahhhnngg? ? nyögte Diána, miközben Ibolya nyitott combjai közé esett.
Kezei széttolták a lebarnult combokat, és szorosan hozzányomta az arcát Ibolya átázott puncijához. Előre-hátra ringatta az arcát, kinyújtotta a nyelvét, és nedves, csapkodó hangokat hallatott.
? Óóó, ez nagyon izgató? Nézni, ahogy az arcodat dörzsölöd a pinájába... Szeretnék egy képet rólad meztelenül, széttárt lábakkal, nyelvével a kiömlő, nedves puncidban, miközben elkened az arcán a saját kéjnedvedet! -mondtam neki.
Abbahagyta Ibolya nyalását. A feje hátrahajlott, szája nyitva, szeme csukva volt. Rövid hangok szöktek ki az ajkáról, amint a gyönyör csúcspontjához közeledett.
-Tedd nedvessé az arcát... folyasd a nedved a szájába... - biztattam.
Elkezdett élvezni Ibolya szájához nyomva az ágyékát. A teste először előre zuhant, a karjai kitárultak. Majd felegyenesedett, csípője remegett, teste pedig rángatózott, ahogy csiklóján keresztül kis áramütések érték.
-Huuh! Uh! Huh!
Csak ezek voltak a hangok a szobában, kivéve azokat a nedves hangokat, amelyeket Ibolya hallatott a lágy combjai között. Diána leesett a barátnőjéről és még mindig remegett és nyögött. Vágya csak részben csillapodott, tekintete ránk esett.
-Gyorsan Ibolya? Basszatok? Azt akarom nézni, ahogy megbasz téged! -lihegte.
Ibolya gyorsan négykézlábra állt, én pedig könnyedén belecsúsztam a puncijába. Annyira nedves volt, hogy szinte nem éreztem semmit, miközben keményen és gyorsan dugtam. Csípőjét hozzám szorította, és megpróbált mélyebbre fogadni a parázsló hüvelyébe. A popsija minden lökést követően hullámzott, a mellei ugráltak, mígnem éreztem, hogy a lyuk megfeszül a farkam körül. Olyan mélyre löktem magam benne, amennyire csak tudtam és a lábaimat szélesebbre tártam, mint az övé, hogy némi erőt vegyek, majd mélyen nekihajtottam magam a méhszájnak. Ibolya az ágyhoz rogyott, lábai egyenesek voltak és szorosan összekulcsolódtak. Nyögései és kiáltásai az orgazmusáról árulkodtak.
Addig feküdtem mozdulatlanul, amíg az összehúzódásai enyhültek a farkamon, majd lassú mozdulatokat kezdve óvatosan kihúztam a farkamat a mélyből?. majd gyorsan visszavágtam.
-Te... még mindig... kemény vagy? Unngh? ? nyögte, miközben betoltam a farkamat a pinája mélyére.
Diána lerántott barna barátnőjéről. Szemei még mindig tele voltak vággyal, ahogy a farkam nedvesen kicsúszott Ibolyából.
-Én foglak kielégíteni! ? jelentette ki büszkén.
Ezzel a felkiáltással lefeküdt, és szívni kezdte a farkam, mohó nyelvvel nyalogatva Ibolya levét a golyóimról. Ibolya ránézett, és megjegyezte, hogy milyen mohó. Eszembe jutott egy
ötlet.
?Szeretnéd, hogy megtöltsem a szádat a nedvemmel? ? kérdeztem.
Diána nyögő válasza határozott igen volt, ahogy alattam feküdt, és a csiklójával játszott. Kezei elmosódtak a világos bokor felett, miközben továbbra is a szájába szívott. Olyan helyzetbe húztam, hogy erőszakkal el kellett távolítanom a dákómat a mohó szájából. A hátára fektettem és szinte egyenesen több párnának ültem, miközben a hasán terpeszkedtem. Előrehajolt, hogy szophassa a farkam, de én visszahúzódtam, megtagadva tőle. Leültettem mellénk Ibolyát és a farkam köré tettem a kezét, megmutatva neki a legjobb fogást. Hátra dőltem és nem egészen Diána hasán pihenve mögé nyúltam, hogy megsimogassam átázott punciját, miközben Ibolya verni kezdte a hímtagomat. Mondtam a feleségemnek, hogy Ibolya fog a szájába élveztetni. Hogy a legjobb barátnője addig fogja pumpálni a farkamat, amíg bele nem élvezek a szájába. Ahogy megérzi hogy élvezek, majd kezdheti kiszívni belőlem a spermát.
Előre hajoltam, hogy a farkam a szájába került, miközben Ibolya pumpált. Ibolya a hüvelyk- és mutatóujját használta, szorosan a farkam köré szorítva, simogatás közben magával húzva a bőrt. A puncijának ujjazása mohóvá tette a feleségemet, és nagyon szeretett volna szopni. Ibolya többször is kihúzott, és a verést nem abbahagyva a farkamat távol tartotta barátnőjétől, amíg az elkezdett viselkedni.
Lenyúltam és megsimogattam Ibolya bozontját, mivel ő csinált engem, ő pedig odahajolt és megszívta a mellbimbómat. A puncija és a combja még mindig nedves volt Diána eszeveszett nyalogatásától. Egy pillantás jelent meg a szemében, és lecsúsztatta a testét, hogy az oldalára feküdjön mellénk.
-Mmmm.... Meg akarom nézni, ahogy a szádba lövell! Érzed, ahogy a zacskója dörzsöli a hasadat? Benne vannak a golyói? onnan fog jönni a sperma, ami megtölti a szádat! -mondta Diánának, majd folytatta:
-Miután ismét megkeményedett, azt akarom, hogy hátulról dugjon meg téged, miközben alulról nyalom a puncidat! Meg akarom érezni a benned lévő magját... érezni akarlak mindkettőtöket?
Egyenletes tempóban verte a farkamat, de megkértem hogy gyorsítson. Diánának vissza kellett húzódnia a farkam végére, hogy ne sérüljön meg az ajka a nagyobb sebességű kézmozgástól. A meztelen feleségemre néztem. Szürke szemei ősi vággyal telítődtek és nyitott szájjal, nyelvével alig várta az első csepp érkezését
? Ó, istenem...akarom...elélvezek! ? lihegtem.
Éreztem, hogy belül felrobbanok és a farkam végéből ömleni kezdett a sperma Diána nyitott szájába. Előre mozdult az áradat ellen, és a szájába vett. Ibolya mozdulatlanul tartotta a farkamat, miközben én egyre többet lőttem a feleségem forró szájába. Diána nyöszörgött és nyögött, miközben újabb löketek érkeztek. A farkam rángatózott és lüktetett. Ibolya kihúzta a hímtagomat a feleségem szájából, és felemelte a melleire, miközben a hangjából csöpögött a kéj:
-Adj a cicijére is... igen... -mondta kéjesen.
Diána megragadta Ibolya fejét, és lehúzta egy csókra, miközben a szája egyik sarkából kicsordult a magom.
Ahogy csókolóztak, még több sperma szivárgott ki az ajkukon, miközben Ibolya a farkamat dörzsölte a feleségem mellkasához és a melléhez. Ahogy elváltak, hallottam, hogy mindketten nyelnek. Ibolya felrángatta a feleségemet az ágyról, hogy a lankadó farkammal letörölje az arcáról a spermát, amit aztán a szájába véve megtisztogatott.
Lerogytam az ágyra, és néztem, ahogy mindketten lenyalták egymást, majd elkezdték megérinteni és simogatni egymást. Később külön-külön és együtt is szerelmeskedtem ezekkel a csodálatos nőkkel. Amikor végre jóllaktunk, összebújtunk és csókolóztunk. Elégedetten és mosolyogva aludtunk el együtt. Attól az éjszakától kezdve Ibolya mindig meghívást kapott egy születésnapi vagy évfordulós bulira.


More porn:


A szexi-szelfi
A szexi-szelfi

Szex egy érett nővel
Szex egy érett nővel

Középiskolai találkozó - Elcserértük a hálótársat
Középiskolai találkozó - Elcserértük a hálótársat

Kefélés a könyvtárban
Kefélés a könyvtárban

Meglátogatott férjem barátja
Meglátogatott férjem barátja
Trending :


Hatalmas csöcsök neccben

Szexi bbw feleség

Nagycsöcsű milf élvezi a faszt

bbw pornókép

Meztelen nők az utcán

Nem szégyellősek

Latina latex cuccban

Szexi bbw latexben

Nudista feleség

Pucérkodás a szabadban

Telement csöccsel a szemem

Nagy mellű anyuka