A kolesz kurvájaA kolesz kurvája
Nagyon jól tudtam. Ahhoz, hogy közéjük tartozzak, át kell essek a beavatáson. Ebben a koliban így működnek a dolgok. Ha bekerülsz, akkor a lányok egyengetik az utainkat, kevesebb korlátozás és nagyobb terünk lehet. Az egész feje a koliban a matektanárnő, aki egy nimfomán, szexista ribanc.


Körülbelül 40 új lány érkezett a koliba. Nem tudjuk, kihez milyen módon jutott el az információ. Nekem az egyik barátnőm mesélte ezt, és úgy döntöttem, muszáj megtennem. Ő is ezt tanácsolta, és így 4 évem ott zökkenőmentesen fog haladni. Ha nem, akkor pedig szenvedek általuk.


Benyitottam abba az épületbe, ahol a szertartás történik. Ők csak így hívják. Épp időben érkeztem, mögöttem becsukódott az ajtó, és kívülről bezárták. Félhomály volt, az emeletről fény szűrődött a földszint alá. 4 lány volt még velem.


- Induljatok el felfelé ? szólt egy hang az emeletről.


Engedelmesen elindultunk. Az emeletre felérve egy lány várt ránk. Nem szólt semmit, csak az ujjával mutatott egy ajtóra a folyosó végén. Odamentünk, előttünk kinyitották az ajtót.


- Befelé! ? kiáltotta. Egymásra néztünk a lányokkal, kicsit rémülve, de beléptünk. Nem tudtam, mi vár ránk, mert erről nem beszélhetett a barátnőm. Az ajtó bezáródott mögöttünk. Egy iroda volt, velünk szemben egy asztal, mögötte ült a koli matek tanárnője, Aranka. Bájos mosollyal szólított meg minket:


- Gyertek közelebb, ide az asztal elé. Ne féljetek.


Megálltunk az asztal előtt egymás mellett. Oldalra pillantottam, ahol 2 nagy tévén volt megosztva 5 képernyő. Mind 1-1 szobát mutatott, ami üresnek tűnt.


- Azért vagytok itt, mert tudomásotokra jutott az a lehetőség itt a kollégiumban, hogy átessetek a szertartáson, aminek hatására ti mindannyian kedvezményezettekké váltok. Ez nem jelent mást, mint hogy nincs szilíciumi órátok, nincs korlátozva az épületből ki- és belépésetek időpontjai. És lesznek majd szabályok még, amiket majd csak a beavatás után tudtok meg. Én Aranka vagyok, 45 éves, ez az egész csak az én hatáskörömbe tartozik. Senki más nem tud erről, csak a Klikk, valamint én. Sem az igazgató, sem más tanárok, sem szülők. Ha ez általatok, vagy bárki más által kitudódik, súlyos következményei lesznek. Mindenkivel van kapcsolatom, minden iskolának és minden kollégiumnak van ilyen köre, így könnyen tudjuk befolyásolni a tanulmányaitokat. Ezt vegyétek figyelembe. De nem is tartalak fel titeket a szórakozástól. Van itt 5 boríték az asztalon 1-1 számmal jelezve a szobaszámotokat. Oda kell majd belépjetek. Minden szoba előtt van egy szekrény, amiben van egy csomag, annak tartalmát vegyétek magatokhoz. Egyesével fogtok innen kilépni, és miután valaki bement a szobába, mehet a következő. Kérdés? ? körültekintett rajtunk, várva a választ, vagy felszólalásunkat. Nem mert senki kérdezni.


Először egy lány által kihúzatott a 2-es szobaszám. Elindult, kilépett szobából. Odalépett a 2-es szoba ajtajához, kinyitotta a szekrényt. A csomag egy szatyorban volt benne, így nem láttuk, mi van benne. Bezáródott az ajtó mögötte. Elment a másik, majd a 3. lány is az 1-es és az 5-ös szobaszámmal. Én következtem. Kihúztam a 3-ast. Kiléptem az ajtón, odamentem a szobához, kivettem a csomagot a szekrényből. Nem tudtam megnézni, be volt csomagolva. Az ajtón beléptem, az ajtót bezártam magam mögött. Megálltam az ajtóban, nem mertem mozdulni. Itt sem volt villanyfény, kis világ jött be az ablakon az esti fényből. Körülnéztem, egy ágy volt velem szemben, mellette fotel, oldalt egy asztal, székkel. A bal sarokban egy ajtó, zuhanyzó és WC helységgel.


-Tedd le a csomagot, lépj be a fürdőbe, vetkőzz le, zuhanyozz le ? szólt egy férfi hang.


Engedelmeskedtem. Láttam a kamerákat, figyelt minket a szexista Aranka, és valószínű a klikk tagjai is. Beléptem a fürdőbe. Levettem a felsőm, majd a zoknim, s a farmerom. Ott álltam melltartóban és egy falatnyi bugyiban. Ekkor hirtelen mögém lépett egy lány. Hátulról megfogta a vállam, s így szólt:


- Szia Szandra. Tamara vagyok, másodéves Klikk segítő. Én fogok neked segíteni a szertartás alatt.


- Szia Tamara ? ijjedségem után kicsit nyugodtabban szóltam hozzá. Megfordultam. Teljesen meztelen volt. Szép, kerek mellek, kicsit nagyobb fenék, de elég szép lány volt.


- Szép alakod van, a fiúk örülni fognak neked.


Szóval több pasis felállást húztam. Kicsit féltem. Bár nem voltam már szűz, de két pasi egyszerre a puncim és a seggem is tudja dugni, ezért féltettem a popimat. Na de ezen túl kell essek, konstatáltam.


- Köszi Tami. Te sem nézel ki rosszul


- Segítek levenni a maradék ruhád. Átnyúlt az oldalamnál, kikapcsolta a melltartóm, majd leejtette a földre. Hátrébb állt, hogy megnézze a felső testem.


- Csodás cickók, hasonlítanak az enyémre, nem nagyok, de tenyérbe illőek, szép bimbók. Tökéletes.


Kicsit megnyomta a fenekem a zuhanyzó fele. Vettem a lapot, bementem, letusoltam. Kaptam egy törülközőt, megtörülköztem. Megfogta a kezem, majd ezt mondta:


- Kövess Szandra!


Átmentünk egy másik szobába, közben a csomagot fel kellett vegyem. Tami leültetett az ágyra:


- Nyisd ki a csomagod! ? szólított fel.


Megtettem, sikosító volt benne, egy telefon és egy cetli, amin volt két név: Erik, Tomi. Erre reagált Tami:


- Szóval, a te beavatásodat két fiú végzi el. 3-as szexben lesz részed, a sikosító pedig majd a fenekedhez kell. A telefon pedig azért, mert az egyik lány segítségül hívhat téged, ha akarják az ottani segítők, beavatók. Akkor neked menned kell. Kérlek, hadd mutassam be neked a két fiút. Erik, gyere be! ? szólt ki az egyik srácnak.


Belépett egy fekete hajú, sportos testalkatú fiatal srác. Meztelen volt, hatalmas farka már állt, markában tartotta. Bár tudom, hogy szinte megerőszakolnak, jobb, ha élvezem, és erre reagálva felizgultam a hatalmas fasz láttán.


- Erik 4.-es, végzős. Többnyire végzősök avatják fel a gólyákat, de néha, mint Tomi is, 3. osztályosok is lehetőséget kapnak- szólt a bemutatás.


Végigsimítottam a testem, felajzottan vártam a következő srácot.


- Tomi, kérlek gyere be ? szólt ki a következő alanynak.


Belépett egy alacsonyabb, kisebb pénisszel rendelkező srác. Két kiéhezett állat, akik szét akarnak baszni. Közben Tami ismét megszólalt:


- Én vagyok a segítő. Ez azt jelenti, hogy a fiúknak segítek, amit kérnek, elsősorban a veled történő aktust segítem elő. De bekapcsolódhatok én is. Dőlj hátra! ? szólt a kérés.


Hátrahajoltam, megtámasztottam a két karommal a testem. A két srác odalépett a két oldalamhoz, felemelték a lábaimat, feltették a talpam az ágy végére, és széthajtották. Nagy összhangban dolgoztak így 3-an. Tami lehajolt, éreztem a leheletét a pinámon, majd az első nyelvérintése olyannyira jól esett, hogy azonnal el tudtam volna menni. Felnézett rám:


- Az első feladatom a te felizgatásod, nedvessé tételed.


Visszahajolt, ajkával finoman körbeharapdálta a csiklómat, az ajkaimat, majd nyelve hegyével kisebb mélységbe hatolt a hüvelyembe. Végül nyelve hegye csak a csiklómon maradt, két ujját pedig el is tüntette a puncimban. Azonnal hanyatt vágtam magam. A hirtelen ingerek teljesen megoldották a hüvelyem nedvesedését. Rásegített a két srác, akik mindeddig meg sem szólaltak, a melleimet elkezdték gyömöszkölni, a mellbimbóimat ingerelni. Az egyik odahajolt, szájon csókolt. Erősen tartotta az állam, már majdnem fájdalmas is volt.


Erik hirtelen lépett oda Tamihoz, szinte ellökte tőlem: - Elég volt ennyi ? hangzott a vészjósló, mély férfias hang. Lehajolt ő is egy pár percre, vadul nyaldosta a puncim minden részét. Tomi pedig már a kezembe is adta a farkát. Elkezdtem verni neki, de nem erre gondolt. Kezemet eltolta, a fejemet megfogta és egyből ráhúzta a szám a farkára. Bár nem volt olyan nagy a fallosza, de így is elég nehéz volt benyelni, teljesen eltűnt a számban, szinte felöklendeztem a nyálat, amit kicsurgattam a farkára. Ebből fel sem eszméltem, csak bekaptam és szoptam, vagy szopattak, nézőpont kérdése. De Erik már váltott is, kíméletlenül tolta be puncimba a péniszét, és erőből dugni kezdett. Szinte már fájt, legmélyebb pontjaimat ostromolta. Pillanatok alatt elértem abba az állapotba, hogy elélvezzek. De mikor látták rajtam, hogy nemsoká ez történik, akkor lassítottak, vagy abba is hagyták. Erik is így tett, visszalépett az arcomhoz, és máris két faszt kellet a számmal kényeztetni. Egyszerre nem fértek be az Eriké miatt, de igyekeztem megfelelni a feladatnak. Most Tomi lépett oda a puncimhoz, az előző faszhoz képest könnyebben fogadta be a vaginám. Élvezhetőbb volt, ahogy ki-be járt a farka bennem, nedvességem elősegítette a fájdalommentes behatolást. Természetesen Eriket tovább ápoltam, egy kezemmel hol csak tartottam, hol vertem is a szájmunka mellett, másik kezemmel viszont a melleimet izgattam. Elértem azt az állapotot, amikor már élveztem, és én is azt akartam, hogy a két srác jól megkeféljen, többször is elélvezzek. De mi lesz Tamival?


Ő csak ült mellettünk, kezemmel intettem neki, hogy lépjen oda hozzám, de Erik megszólalt!


- Nem jöhet, majd csak ha szólunk. Nem része a Beavatásodnak, csak segítő.


Azzal a lendülettel le is ült szegény Tami, amivel felállt. A két fiú ekkor ellépett tőlem. Felültettek. Tomi megszólal:


- Kívánod Tamit? ? kérdezte!


Alig bírtam megszólalni: - igen, talán, jobbá tehetné ezt a partyt ? feleltem neki. Rendben. Mi dönthetünk úgy, hogy bevonjuk. Tami, feküdj le a földre ? utasította Erik a lányt. Tami felállt, lefeküdt a földre. Megfogták a kezem, és odavittek a fejéhez.


- Guggolj le a szájához. Ő fog kényeztetni téged.


Leguggoltam. Közben Erik megfogta a dildót és odaadta Tami kezébe.


- Miközben kényezteted Szandit, készítsd fel a seggét. Én fogom megdugni azt ? adta tudtunkra Erik. Bizony a nagy farok fog bennem járni. Ennek nem örültem.


Tami a nyelvével elkezdett kényeztetni. Az ajkaimat körbenyalta, majd a nyelvét feldugta a puncimban. Éreztem, ahogy folyik a puncim édes nedűje a combomon, egész Tami arcára. A dildót benedvesítette, erőteljes mozdulattal dugta fel. Megremegtem, alig bírtam megtartani magam a feje felett. De kitartottam. Nem volt kis dildó, de kisebb volt, mint Erik farka, aki közben a számba tolta, hogy még véletlen se lankadjon le neki. Tomi pedig terpeszbe rakta Tami lábait, és elkezdte őt dugni.


Pár perc után a dildó eltűnt a puncimból. Tami a puncim nedvességét a lyukamhoz terelte, kenegette. Nyelvével, nyálával növelte a nedvességet. A dildó eleve nedves volt. Előbb a kis ujjával kezdte el megnyitni a hátsó járatom, és amikor eléggé megnyílt, már két nagyobb ujja is eltűnt. Bár nem mélyre, de eltűnt. Majd jött a dildó. Előbb a tetejét dugta be. Azt hittem, szétszakadok, de arra gondoltam hogy ha ezt nem bírom ki, akkor Eriket pláne nem fogom. Próbáltam ellazítani az izmaimat, amennyire csak tudtam. Lassú ütemben egyre mélyebbre tudta bennem tolni, míg egyszer teljesen elnyeltem. Nem volt hosszú, olyan 12-15 cm, nem tudom pontosan. A folyamatosan dildómozgatás egyre jobban kitágított, és olyan mély érzések kerítettek hatalmába, mint még soha. Ezt fokozta Tami, visszatért a puncimhoz, és ezt nem is bírtam. Előrebuktam, esésem közben még Tomit is eltoltam Tami puncijától, belemerítettem az arcom a vaginájába, és az orgazmustól hangos kiáltásaimat a nedvességében tompítottam. Fenekemre rátartottak, de remegő testem soha nem látott módon viselkedett. Hatalmasat élveztem.


Engedték, hogy pihenjek kicsit. Tami közben feltápászkodott a földről, és Erik feküdt a földre. Szépen ráerőszakoltak a farkára. Elkezdtem lovagolni, egyre mélyebbre engedtem magamban. Elmúltak az előző orgazmus heves érzései, teljesen új lapot nyitott a testem. Odalépett hozzám Tami és csókolózni kezdtünk. Nagyon ügyesen elterelte a figyelmem Tomiról, aki felém-mögém guggolt. Hátamat lenyomta, ráfeküdtem teljesen Erik mellkasára. Tami már a seggemnél volt, elkezdte nyalni a lyukamat, nyálat csorgatott bele, ismét elővette a dildót, bekente sikosítóval, majd tett a fenekemhez is, kicsit előtágította. Erik farka a puncimban, valamint a dildó ismét új vizekre terelt, hihetetlen érzés volt, és még hátravolt a lényeg. Tami ellépett tőlem, és behelyezte Tomi farkát a seggembe Könnyen fogadta már be a fitymáját, és szép lassan elkezdte mozgatni bennem, minden egyes lökésnél egyre mélyebbre, mígnem a két srác teljesen kitömte a két lyukam. Mozogtam, mozgattak, fogalmam sincs, hogyan történtek a dolgok innentől kezdve. Teljesen elengedtem a testem, egyszerűen nem tudtam figyelni semmire, csak sodródtam az árral, a két farok pedig tette a dolgát. A szemem becsuktam, annyira élveztem ezt a kettős támadást, egészen addig, amíg el nem élveztem, ismét. Hogy tudtam-e irányítani az orgazmust? Nem. Szétszakította a testem, más érzések kerítettek hatalmába, de szinte öntudatlan állapotba kerültem. És ezután már a fájdalmas rész jött, mert nem hagyták abba. Ugyanolyan elánnal dugtak, mint előtte. Ezt már a testem nem bírta, de nem tudtam semmit sem tenni. De szerencsére ők sem bírták sokáig. Tomi ellépett tőlem, majd lehúzott Erikről. A földre fektettek, kicsit felpofoztak hogy térjek magamhoz. Mikor kinyitottam a szemem, Erik farka ott volt a számnál, hogy akkor fejezzem be, amit elkezdtünk. Tami is ott volt, ő pont Tomit szopta már, akinek a heréi Tami arcához csapódva voltak hangosak. És már be is kaptam én is a farkát, csak szoptam, csak szoptam, erre sem emlékszem nagyon. A kezemmel és a számmal is izgattam. A két srác megvárta egymást, mikor Erik is és Tomi is oda érkezett, hogy akkor elélvezzen, mindketten a fejem felé álltak, és kezükkel folytatták a hadműveletet. Előbb Tomi lőtte ki a forró gecijét, teleterítette az arcom, jutott bőven mindenhová. Ezt megvárta Erik, és utána ő is elélvezett. Már nem feltétlen az arcom, a melleimhez tartotta közel, és minden spermája azon landolt, onnan pedig egyre lentebb folyt a testemen. A számmal mindkettőt le kellett takarítsam, majd hátradőltem, hogy akkor pihenek kicsit.


Hallottam egy ?Köszönjük?-et, de nem reagáltam rá. Tami mellém feküdt. Körülbelül 10 percet feküdtünk a földön, majd csörgött a kelléktelefon. Tami felvette, beszélgetett vagy 5 percig, de nem igazán fogtam fel, mit beszélt.More porn:


Pinabaszás sztori
Pinabaszás sztori

A perverz nagymellű feleségem
A perverz nagymellű feleségem

A hatalmas élvezet
A hatalmas élvezet

Drága kurvám
Drága kurvám

Kurva lett a feleségem
Kurva lett a feleségem
Trending :


Seggnyalás egy bombanővel

Szőke duci szépség segge

Nagycsöcsű milf élvezi a faszt

bbw pornókép

A szomszédom feleségét basztam

Mint régi haver természetesen én is kivettem a részem a munkából. Egyik meleg nyári napon épp a tető cserepezését fejeztük be mikor felesége a Móni szólt,<br />
- Fiúk kész az ebéd.

Mia Moore

 Dögös fekete nő

Néger dagi nő élvezi a faszt

csöcsös fekete pina

Pisilő molett csaj

Szexi pina a kádba pisil