Kurva lett a feleségemKurva lett a feleségem
Úgy jártam, hogy a válság miatt többször szóba került köztem és az asszony között, hogy mi lenne, ha pénzt szerezne szexből. Eleinte szóba sem engedte hozni, azután egyre többször beszéltünk róla szex közben. Vidéki városban lakunk - Dunántúlon - és arról beszélgettünk, hogy van egy barátnője Pesten, akiről tudtuk, hogy kurva, lakást bérel Budán és vele társulna. Legnagyobb meglepetésemre egy nap azt mondta az asszony, hogy megpróbálja.
Én vittem fel kocsival, este meg érte mentem. Az első nap után azt mondta, hogy nem neki való - aznap három fickóval volt -, de azért jövő héten megint megpróbálja. Jelzem a három pasitól kapott pénzből egy hétig éltünk. Este elmesélt mindent, hogyan szopatták és baszták, amitől fantasztikusan beindultam és mi is jót dugtunk.
Egy hét múlva megint felvittem. Délután telefonált, hogy ne menjek érte, mert egy egy pasival tölti az éjszakát. Másnap megint hívott, hogy most két fiú viszi el, és csak harmadnap került elő. Sok pénzt hozott, megint elmesélt mindent és megint fantasztikusat szeretkeztünk. A legfurcsább, hogy ő is élvezte - élvezte, hogy pénzt kap a testéért és abból él, amit a legjobban szeret, a dugásból - nekem meg állt a farkam attól, ahogy elmondta, hogyan dugták meg. Na most már két hónapja így van: 2-3 napig Pesten dugják, utána hazajön, mindent elmond, fantasztikusat dugunk és közben mesél. Én és ő is élvezzük. Szerintetek ez normális?.


More porn:


Az első punciborotválás
Az első punciborotválás

A szexi-szelfi
A szexi-szelfi

Az ex-tanárnő szextanárnő
Az ex-tanárnő szextanárnő

Szex egy érett nővel
Szex egy érett nővel

Évi a perverz kurva
Évi a perverz kurva
Trending :


Hatalmas orgia hatalmas csajokkal

BBW gruppen szex gif

Ázsiai tangás segg

Szexi picsa

Amatőr szexkép

Privát fotó

Láttál már ekkora melleket?

Giga csöcs kirakva

Kefélés az utcabál után

Hajnival körülbelül 4hónapja vagyok együtt.<br />
158 cm magas, lapockáig érő szőke haj, zöld szemek. Telt tökéletes mell, a puncija fazonra borotvált, és egy szőrcsík van hagyva, ami

A nagy pucsítás

Szexi szőke milf baszásra várva