Drága kurvámDrága kurvám
Megszólalt a telefonom, zizegése kirángatott az álmomból. Jobb is, mert nem volt jó álom. Vesztesnek éreztem magam álmomban és ez megmaradt az ébredés után is. Álmosan nyúltam a telefon után és erősen kellett fókuszálnom, hunyorognom, hogy el tudjam olvasni az üzenetet.
?7.30 és 10.30 között csomagot kézbesítünk az Ön részére?
Ránéztem az órára, 7.28-at mutatott. Azt hiszem ilyen gyorsan még soha nem készültem el. 7.31-kor már fogadóképes voltam. A kutyám is álmosan méregetett, nem szokta meg ezt a gyorsaságot. Kb. tíz perc múlva döntöttem el, hogy akkor mégis van időm bugyit is fölvenni. Ezután már a kádba is engedtem a vizet, forrót, habosat, illatosat. Odakészítettem a telefont a kád mellé a fürdőszobába és belemerültem a forró kábulatba. Imádok fürödni.
Béla a volt pasim csak zuhanyozott, sőt leszólt, amiért én szerettem forró vízben elmerülve ábrándozni. Amikor nem volt itthon, akkor még simogattam is magam, ilyen alkalmakkor.
Már éppen elengedtem magam, mikor megszólalt a telefonom. Az ismeretlen számból tudtam, hogy ez csak a futár lehet. Igaz, elmenthettem volna már, mert hetente többször is hozott csomagot, attól függően, hogy Béla mennyire idegesített föl. Ha megpofozott, akkor nekiálltam az internetet böngészni és rendeltem magamnak valami szépet. Mivel Béla egy szemét állat volt, a futárok hetente többször is jöttek, és próbáltak fölvidítani, tudtukon kívül.
Ez a mostani, egyelőre csak fölidegesített, mert mégiscsak jött időben. Azt mondta a hang a telefonban, hogy 3 perc múlva itt lesz. Mire is elég 3 perc?
Kipattantam a kádból, megtörölköztem és fölkaptam a bolyhos, meleg fürdőköntösömet. A kötőjét nem találtam, ezért csak összefogtam magam előtt és a papucsomba lépve, már rohantam is a kapuhoz.
Amikor kiléptem az ajtón, akkor eszméltem rá, hogy esik az eső, de nem is akárhogyan, mintha dézsából öntenék. A papucsos lábam csúszkált a járdán, a hajam pedig elázott egy pillanat alatt. Rohantam a futárkocsi nyitott ajtajához és fölnéztem a raktérbe, ahonnan egy kéz dobozt nyújtott felém, amit elvettem és már rohantam is befelé. Mire a házba értem a külső csomagolást már le is téptem és két dobozt tartottam a kezemben. Kinyitottam és ott volt előttem a két csoda. Nagyon dögös, igazi nőcis bokacsizmák, az egyik fekete, a másik bordó. Nem tudtam dönteni a megrendeléskor, mert mind a kettő annyira szép volt, na és annyira mérges voltam, hogy mindkettő kellett. Előkaptam a fiókból egy harisnyát, mert ezeknek az kellett, azzal érvényesülnek. Nem harisnyanadrág, hanem a combomon csipkés, szteccs harisnya volt, picit csillogó, csak úgy diszkréten. Rásimult a lábamra, aztán beleléptem a cuki fekete bokacsizmába. Kényelmes, annak ellenére, hogy magas a sarka, és a bokámnál ezt is csipke díszítette, az tette különlegessé. A másik lábamra a bordót vettem föl, és már rohantam is a tükör elé.
Igen. Éreztem a boldogságot. Annyira szép lett tőle a lábam a tartásom, és a lelkem is kisimult. Éppen arra gondoltam, hogy lefotózom és elküldöm a szemét Bélának, mikor egy hang szólalt meg mögöttem.
- Ez tényleg nagyon szép.
Megpördültem, a szívem már nem csak a megrendelt csodaszép bokacsizmák miatt ugrott ki, hanem a rémülettől. Ott álltam meztelenül a nappali hatalmas tükre előtt, combfixben és kétféle színű bokacsizmával a lábamon, és egy idegen állt mögöttem. A futár jött utánam, aki megdicsérte a legújabb szerzeményeimet.
- Nem írtad alá az átvételt ? folytatta halkan, még mindig a testemet pásztázva.
- Bocsi ? dadogtam és a fürdőköntöst kerestem a szemeimmel, hogy hol is dobtam le. Megláttam a szobabicaj kormányára akasztva. Odaléptem, hogy fölvegyem, de a futár csak annyit mondott:
- Ne vedd föl, olyan gyönyörű vagy! ? és megcirógatta a melleimet.
Elvörösödtem, zavarba jöttem, de a mellbimbóim rögtön reagáltak és ágaskodni kezdtek.
Az utóbbi időben Bélától már csak rossz élményeket kaptam. Idegesen jött haza, ordítozott velem, megpofozott, aztán meg rám mászott és gyorsan kielégült. Azt se bánta, hogy még be se nedvesedtem, mert azt is szerette, ha száraz, feszes a hüvelyem, az már nem hozta izgalomba, amikor tocsogott a puncim a vágytól.
Az egyik barátnőmnek tettem is egy olyan kijelentést, hogy már fontolgatom, hogy inkább leszbikus leszek, mert egy nő biztosan jobban megértene. Ez a barátnőm, annyira megijedhetett a kijelentésemtől, hogy azóta sem hívott.
Most itt álltam meztelenül, csak harisnyában és irtó szexis kétféle színű bokacsizmámban egy nő előtt, aki csodálattal nézett rám. A futár egy nő volt. Magas, szép arcú, rekedtes hangú lány, akinek a haja a baseball sapka alá volt begyűrve. Még egy lépést tett felém. Megmozdulni sem tudtam, mintha kábulatban lennék. Álltam ott előtte a meredező mellbimbóimmal és nem jött ki hang a torkomon.
Szorosan elém állt, és megcsókolt. Nem ellenkeztem, viszonoztam a csókot. Első csók volt, amit nőtől kaptam, de amikor megcsókolt, nem is gondoltam erre, mert a szemében vágyat láttam, és vadul nyomakodott a számba a nyelvével. Az egyik keze a mellemet markolta, a másik a lábam közé vándorolt. Először csak rámarkolt a szeméremdombomra, aztán az ujjaival indult felderítő körútra. Behatolt a nagyajkak közé és finoman keresgélt. Nagyot nyögtem, bár nem is tudom, hogy hogyan csalta ki belőlem azokat a hangokat. A férfiakkal való szeretkezéseimben eléggé csendes voltam, de most ez annyira izgató volt, hogy újra és újra hangokat adtam ki, kéjes hangokat, sóhajokat.
Mikor elvált a számtól, rögtön letérdelt elém és már a száját éreztem a puncimon. A lábaim megremegtek, alig tudtam állni. Lehajoltam hozzá és fölsegítettem, megfogtam a kezét és húztam magammal a hálószobába. A hatalmas franciaágyra feküdtem le a hátamra és szemérmetlenül fölkínáltam neki a testemet.
Mosolyogva állt fölöttem. Olyan mosoly volt ez, amit eddig még nem ismertem, a győzelem mosolya. Igen, ő győzött. Akartam, hogy folytassa, amit elkezdett. Vágytam az érintésére.
Odanyúltam a csizmámhoz, de megállított.
- Ez így tökéletes ? mondta, és már feküdt is be széttárt lábaim közé. A csodaszép csizmáim maradtak és már örültem, hogy csak a combfixet vettem föl. Már elhittem, hogy szép vagyok, mert láttam a vágyat a szemében.
Engem még soha senki sem érintett így. Olyan érzéseket csalt elő belőlem, melyeket eddig még soha nem éreztem. Eddig azt hittem, hogy volt már orgazmusom, de az, ami eddig volt az meg sem közelítette azt, amit most éreztem. A férfiak közül is volt olyan, aki a szájával kényeztetett, de ezt senki sem tudta, amit ő.
Nyüszítettem a testemet elárasztó kéjhullámoktól. Szopta, nyalta, a csiklómat, belenyomta a nyelvét a hüvelyembe, aztán az ujjait is, először csak egyet, de aztán kettőt, és hármat is. Mikor már úgy éreztem fölrobbanok, megállt és mosolyogva nézte vonagló testemet. Ekkor nyúltam be a párnám alá és vettem elő Sziszit, a szilikon szeretőmet, aki sok magányos éjszakán volt a társam.
A lány elnevette magát, hátravetett fejjel nevetett, annyira szép volt, így nyálasan, csillogó punci levemmel az állán. Megfogta a hatalmas hímtagot utánzó, szilikon csodát, megnyalta, majd újra lehasalt a lábam közé és már nem az ujjait nyomkodta belém, hanem finoman dörzsölte a puncimhoz a játékszert, ami annyira valóságosnak tűnt. Először csak simogatott vele, majd egyre jobban nyomta a hüvely bejáratomhoz. Érezni akartam, ahogy belém hatol, akartam, hogy jöjjön a jól ismert érzés, ahogyan kitölt, de ő nem siette el. Tovább szopta a csiklómat, és mikor már megint úgy éreztem a világ robbanni készül, akkor nyomta csak belém. Fölsikoltottam. Ő a csiklómat szívta be, a hímtagot pedig tövig nyomta a puncimba. Eddig még soha nem ment ennyire be, mert annyira mindig kinn lógott a vége, hogy meg tudjam markolni, de most ő merészen benyomta, és lassan elkezdte mozgatni, miközben a csiklómat se hagyta békén, és ez meg is tette a hatását. Földrengést éreztem, de nem érdekelt semmi, csak átadtam magam a hosszan tartó remegésnek, feszülésnek, kéjnek. Annyira csodálatos volt, olyan hosszan tartott, és én csak suttogtam, nyögtem, élveztem.
- Ez olyan kurva jóóóóó!
Soha nem engedtem meg magamnak ilyen szavakat, még élvezés közben sem, de most nem tudtam magam kontrolálni. Hosszan tartott az élvezet lecsengése. Nem akartam kiengedni magamból Sziszit, de újdonsült szeretőm kihúzta, és ekkor még egyszer megremegtem. Már én vetettem rá magam a szájára, csókoltam őt, hálából, szerelemből. Eddig eszembe sem jutott, hogy mostanáig csak én kaptam élvezetet, csak nekem volt jó. Visszacsókolt. Aztán fölállt és mosolyogva nézett, még odanyúlt és megcirógatta a mellbimbóimat, aztán csak annyit mondott.
- Mennem kell ? és odatartotta elém a kis kütyüt, amibe kanyarintottam egy aláírást.
Még mindig pihegve feküdtem, kiterítve. Ránéztem a két bokacsizmára és még mindig nem tudtam eldönteni, hogy melyik lesz a jobb. Ő az ajtóból visszaszólt.
- A fekete ? aztán már ment is.
Hallottam az ajtó csapódást, aztán a kocsi hangját, amikor elindult.
Most itt fekszem az ágyamon meztelenül, csak a kétféle bokacsizma és a szexis harisnyám van rajtam, és életem legnagyobb orgazmusán vagyok túl.
Miattad történt, Béla! Köszönöm ezt az élményt, mert ha te nem lettél volna olyan hülye, akkor nem rendelem meg a csizmákat. Elővettem a telefonom és nekiálltam rendelni.


More porn:


A vasárnap reggeli lustálkodás
A vasárnap reggeli lustálkodás

Izgalmas nap - szextörténet
Izgalmas nap - szextörténet

Szeretek szopni
Szeretek szopni

A szexi-szelfi
A szexi-szelfi

A kolesz kurvája
A kolesz kurvája
Trending :


Amatőr punci

borotvált pina az igazi

Nagy seggű nő pucsít

piros cipőben

Pisi a szabadban

Amatőr feleség pisilés köztbe

Nagy mellek közt a dildó

Elvan a szexi duci csaj

Leszbi lányok

Nagy mellek, szexi csajok

Meglátogatott férjem barátja

 Késő estig beszélgettünk. Amikor már lefektettem a gyereket, én is álmos lettem. Ők a konyhában tovább beszélgettek, söröztek, én elmentem aludni. <br />
Hajnalban a férjem karjában