A csapatéptő szexorgiaA csapatéptő szexorgia
Korábban egy multinál voltam csoportvezető. Ideális csapat volt, intelligens, kreatív, tagokkal, és kötetlen, vidám társasággá kovácsolódtunk. Meghívtak minket Koppenhágába egy 3 napos workshopra, hogy prezentáljuk a régiós vezetőnek az egyik ötletünket.
Hárman dolgoztunk a projecten: Csilla, Krisztián és én. A főnökünk elégedetten jelezte, hogy jóváhagyták a kiküldetést, csináltassunk amex kártyát a vásárlásokhoz és foglaljuk le a hotelt.

Krisztián egy jófej de kissé túlságosan IT-s srác, Csilla pedig egy csinos, 30-as nő, ruganyos testtel, nem túl nagy mellekkel, de annál formásabb popsival, és lebilincselő kisugárzással. Már az első munkanapokban megfogott az érdeklődő, magabiztos tekintetével, a könnyed, pajkos humorával, és elegáns mozdulataival. Apró munkahelyi flörtökben is benne volt, mindketten tudtuk, hogy bejövünk egymásnak, de valamelyikünk mindig foglalt volt, így a viszonyunk annak a kellemes munkahelyi professzionális, de feszültséggel és vágyakozással kevert elegye volt. Az elmúlt hónapokban viszont mindketten facérrá váltunk, de még talán túl korai lett volna kikezdenünk egymással, különösen, hogy ezen a projecten sok múlott.

Egy hét múlva ott álltunk hát a Liszt Ferihegyen, becsekkolás, kézipoggyász, felszállás. Korábban éltem fél évig Dániában, kissé meggyűlt a bajom a nyelvvel. Egy barátom úgy jellemezte, ?mintha összekeverték volna az angolt meg a németet, és egy részeg franciával elmondtatnák?. A lényeg, hogy meg kell próbálni a szavakat nem kiejteni.

Megérkeztünk a hotelbe, éppen becsekkolni készültünk. A recepcióslány arca egyre borúsabbá vált, ahogy a monitort nézte és sűrűn klikkelkedett.

- Is there everything all right? ? kérdeztem kissé gyanakvóan.

- The room for the lady? kezdte habogva, there seems to be a problem.

Kiderült, hogy a Csilla által lefoglat szoba nem fogadhat vendégeket, ugyanis egy sajnálatos eset történt az előző nap. A korábbi vendég rosszul lett, és nekiesett a szoba és a fürdő közötti üveg válaszfalnak. Szét is tört, de szerencsére a vendég jól van. Sajnos a javítási munkálatok még tartanak.

- Unfortunately, there is no other room available for today.

Krisztiánra néztem.

- Átadom a szobámat Csillának, mi meg megosztozunk a Tiéden.

- Jól van. ? látszott, hogy annyira nem örül neki.

- Egy estére lehetünk hetero élettársak.

Csilla a vállamra tette a kezét (nagyon jól esett az érintése), és mosolyogva ennyit mondott.

- Köszönöm, megígérem, hogy vigyázok a szobádra.

A parfümjének édes illata valósággal fejbevágott.

- Ne engedj be senki gyanúsat.

- És ha helyes? ? most már vigyorgott, és még mindig nem vette el a kezét.

- Azt hiszem a szobám jó kezekben lesz - feleltem mosolyogva.

Kértünk Krisztián szobájába egy pótágyat. Felcuccoltunk, vacsora után még átnéztük a prezentációnkat.

Másnap reggeli után a bejárat előtt vártunk kicsit Csillára. Megérte. Egy sötétkék testhezálló, de mégis elegáns ruhában érkezett. Megbabonázva néztem a kecses járását, a finom vonalú alakját. Megállt előttünk és végigmért mindkettőnket.

- Nagyon elegánsak vagytok

- Nem szeretnénk magunkat tüskének érezni a rózsa mellett ? mondtam, amire egy kacér mosolyt kaptam válaszul.

A prezentáció flottul ment, sok elismerő bólintást kaptunk, a vezetőség kérdéseire releváns válaszokat tudtunk adni. Holnap estére szerveztek egy közös vacsorát, ma szabad program, biztosan fáradtak vagyunk.

Visszaértünk a hotelbe, a recepcióslány a jelezte, hogy menjek a pulthoz.

- Our management is really sorry for the inconvenience and would like to offer you the superior suite for the rest of your stay for compensation.

- Thank you, I really appreciate it.

Odaadta a kártyát, 4-ik emelet, 403-as szoba, a jacuzzi nem feláras. Jacuzzi?

Felmentem a szobába, ami inkább lakosztály volt. Nagy terasz, rajta pedig egy 4 fős jacuzzi. Teljesen elkerített, senki nem láthat be.

Indultam is Csilla szobája felé.

Bekopogtam, ajtót nyitott. Már átöltözött, egy farmershort és fehér felső volt rajta.

- Hoztál fürdőruhát? - Kérdeztem

- Igen, tettem be, miért?

- Gyere, inkább megmutatom.

Felmentünk együtt, közben elemésltem, hogy mi történt.

- Szerintem cseréljük vissza a szobáinkat ? mondta nevetve.

- Nem volnék úriember, ha visszakérném, amit szivesen adtam ? mondtam mosolyogva.

Kiléptünk a lakosztály teraszára. Körülnézett. Nézte a jacuzzi pezsgését. Nem szólt semmit.

- 10 perc és itt vagyok - mondta mosolyogva.

Elővettem egy üveg bort (beugrottunk visszafelé bevásárolni), kerestem két poharat, és a jacuzzi mellett lévő asztalra tettem őket. Majd felvettem a fürdőnadrágom, és a derekam köré csavartam egy törölközőt.

Perceken belül megjött Csilla. Fehér fürdőköntös, vállán egy törölköző. Mosolyog. A hullámos fürtjeit felkötötte fürdőskontyba, látni engedve a nyakát.

- Akkor csobbanunk?

- Naná!

Hátat fordított, úgy vette le a fürdőköntösét. Fekete, megkötős bikini volt rajta. Nem tangát viselt, de ez nem okozott hiányérzetet. Karcsú dereka, formás vállai, gömbölyű feneke most először fedték fel magukat előttem. Tudta jól, hogy bámulom, és hogy nem tudok betelni a látvánnyal.

A válla fölött hátranézett.

- Jössz?

Szó nélkül követtem. Megvárta, hogy beszálljak, és a kezemet segítségként nyújtsam, hogy meg ne csússzon. Helyet foglaltunk egymással szemben, nyakik merültünk a meleg csobogó vízben. Becsukta a szemét, élvezte kicsit a fúvókák masszírozását.

- Bort? ? kérdeztem

- Igen, kérek.

Koccintottás után elkezdtünk a prezentációról, és munkahelyi témákról beszélgetni. Ügyelt rá, hogy néha hozzáérjen a lábával az enyémhez. Ez lehetne véletlen apróság is, de bőven elég ahhoz, hogy egy férfit sakkban tartson. Közben kiürültek a poharak.

- Töltök most én - javasolta.

Kiemelkedett a vízből. Gyönyörködtem a nedves bőrében. Töltött. Nem vártam meg, hogy befejezze.

Felálltam én is, és szorosan mögé léptem. A fejét hátrahajtotta a vállamra, miközben átkaroltam a derekát. Felsóhajtott. Hátranyomta a fenekét a már keményedő farkamhoz. Megsimítottam az arcát és magam felé fordítottam a fejét. Fátyolos tekintettel nézett a szemembe.

Csókolózni kezdtünk. Először finoman, majd egyre hevesebben. Közben a csípőjét ringatta az ölemben, amitől már egyre kényelmetlenebb lett a nadrágban. Jobb kezével a combomat simogatta, csuklójával néha hozzáérve az álló férfiasságomhoz. Az egyik karommal a derekánál tartottam őt, a másikkal pedig a selymes bőrét simogattam. A hasát, dekoltázsát, becsúsztattam a kezem a melltartópántja alá.

- Eddig bírtam úriember lenni - suttogtam a fülébe.

- Már nagyon vártam erre ? felelte lihegve.

Pár mozdulattal kioldottam a fürdőruháját, miközben végig hozzám dőlt. A felesleges ruhadarabokat a teraszra repültek. A tarkójához hajoltam, beszívtam az illatát, miközben az ujjaim bejárták a meztelen testét. A puncijához siklott a kezem. Teljesen csupasz (ahogy szeretem), forró és nedves. Még mindig hátulról tartottam, miközben a kezemmel felfedeztem az egyre nedvesedő punciját. Egyre gyorsabban kapkodta a levegőt. Ilyen érzékeny csiklóval még nem találkoztam, valahányszor megérintettem, beleremegett. Két ujjam könnyedén becsúszott a hüvelyébe, amire teljesen megfeszült a teste.

- Ahh, igen, olyan jó érezni téged ? suttogta a nyakamba.

Megfogta a kezem, elhúzta az öléből, hogy megfordulhasson. Átölelte a nyakam mindkét karjávaval. Két kézre fogtam a fenekét, úgy folytattuk a csókcsatát. A kezei lassan lesiklottak a mellkasamon, a hasamon, és végre elkezdte kiszabadítani a farkam. Már csillogott az előváladéktól.

- Ülje le, nagyon szeretnélek megkóstolni. - Mondta, miután a nadrágom a bikinije sorsára jutott.

A jacuzzi szélére ültem, ő pedig elém guggolt. Két kezébe fogta az ágaskodó szerszámom, és rám mosolygott.

Többször végignyalta a farkam a golyóimtól a makk tetejéig (mintha csak tudta volna, hogy ezt mennyire szeretem). A szemembe nézett kajánul, és bekapta amennyire csak tudta. Nagyon jól csinálta. Ütemesen szopott, aztán kivette a szájából, a golyóimat nyalogatta, majd újra szopni kezdett. Tökéletesen váltogatta.

- Jól van, most én jövök. - mondtam, mert nagyon szerettem volna belenyomni az arcom az ölébe.

Bólintott, és helyet cseréltünk. Csodálatos puncija volt. Tökéletesen sima, kívánatos szeméremajkakkal, és ontotta a hőséget. Pár csókot leheltem a belső combjaira. Miközben ő hátradöntötte a fejét. Az egyik karommal átfogtam a derekát.

- Fantasztikus puncid van. - Leheltem a szeméremdombjába.

A szabad kezem két ujját becsúsztattam, és nyalni kezdtem a csiklóját. Beleremegett. Nagyon tetszett, hogy ennyire élvezi. Felváltva nyaltam a csiklóját, dugtam be a nyelvem, és szívogattam a kis és nagyajkait. Egyre hangosabban sóhajtozott, nyögdécselt. Én pedig egyre hosszabban időztem a csiklójánál, egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal nyaltam. A teste pedig egyre jobban megfeszült, majd belemarkolt a hajamba, úgy húzta a fejem az ölébe, és egy elfojtott sikoltátással elélvezett az arcomon.

Picit még dédelgettem a kis punciját, rázkódott egész testében ahogyan a csiklójához értem.

Felnéztem rá, miközben az édes szaftja az arcomon csordogált. Alig bírta nyitvatartani a szemét.

- Egy. ? Mondtam vigyorogva.

Elmosolyodott, de alig bírta nyitva tartani a szemét. Az egyik kezével a jacuzzi szélén támaszkodott, a másikkal a tarkóm cirógatta. Felegyenesedtem, a derekamra tette a kezét, és a szemembe nézett.

- Akarlak ? suttogta

Szélesebbre tárta a lábait, és közelebb húzódtam. Végigcsúsztattam a farkam a punciján behatolás nélkül néhányszor. Ahogyan a makkom a csiklójához ért, megint remegni kezdett. Könnyedén besiklottam a meleg, nedves puncijába. Kikerekedett szemekkel sóhajtott egy nagyot.

- Nagyon jó benned. ? suttogtam, miközben egyre mélyebbre hatoltam.

Növeltem a tempót is, Csilla a derekamba, a nyakamba kapszkodott, nagy kerek, szinte csodálkozó szemekkel nézett rám.

- Tetszik, hogy benned vagyok? ? kérdeztem kaján mosollyal. Szereted, ha jól megdugnak?

- Mingyárt elmegyek! ? hebegte levegőért kapkodva.

- Igen? élvezz el a farkamon - suttogtam, és szorosan mahamhoz öleltem.

Görcsösen ölelt, majd egyszer csak a körmeit éreztem a hátamban. A teste megfeszült, rázkódott. Felemeltem a fenekénél tartva, még mindig nem engedett el a szorításból, a lábával is átkulcsolt. A fejét a vállamhoz nyomta, hangosan zihált.

Lassan ernyedni kezdett a teste, és adott egy puszit az arcomra.

- Kettő. ? Vigyorogtam.

- Most? most? - kezdte halkan, még mindig nem uralta teljesen a légzését.

- Most megduglak hátulról is. ? Fejeztem be a mondatot.

Elmosolyodott, visszaeresztettem a vízbe. Picit remegett a lába. Letérdelt és a jacuzzi szélére könyökölt. Nagyon pornós látvány volt, ahogy a formás fenekét a vízből félig kiemelve, homorított háttal elhelyezkedett. Muszáj voltam a farkam a farpofái között néhányszor végigtolni. Azért nem vittem túlzásba, mert visszavágytam a puha meleg puncijába. Újra betettem a falloszom, és mozogni kezdtem benne. Csilla oldalra fordította az fejét, csukott szemmel, résnyire nyitott szájjal élvezte a ténykedésemet.

- Érzed, hogy hogyan duzzad benned a farkam?

- Igeeheen? olyan jó?

- Nem fogom már sokáig bírni?

- Él - vezz belé - hém! Véh ? de - kezek...

Hevesebb lett mind a kettőnk légzése. A farkam pulzált a hüvelyében? Egyre hangosabban nyögtünk?

Egy utolsó nagy lökés, olyan mélyre csúsztam benne, amennyire csak tudtam. Szorítottam a fenekét mindkét kezemmel, és beleélveztem a csodálatos kelyhébe. Együtt remegtünk, rázkódtunk pár hosszú pillanatig. Most érzékeltem csak, hogy a hüvelye az előbb még sokkal szorosabban tartott. A hátára dőltem, két kezemmel átkaroltam a hasát, és egy puszit adtam az arcára.

Hátranyúlt, átkarolta a nyakamat úgy suttogott. Három.


More porn:


Izgalmas nap - szextörténet
Izgalmas nap - szextörténet

Megcsaltam a férjem, és gecit nyeltem
Megcsaltam a férjem, és gecit nyeltem

A kolesz kurvája
A kolesz kurvája

A feleségem fotózása X
A feleségem fotózása X

Kefélés a könyvtárban
Kefélés a könyvtárban
Trending :


Gecis mellek

Ráverték a faszt

Mellbedugás xxx

Amatőrszex privát

Ásziai duci nő

Japán pornós

Erotikus és szexi

Dögös milf

A behódoló feleség

A behódoló feleség létnek megvolt a maga pozitív és negatív oldala. A nehéz rész a további felelősség volt. Kelly erős üzleti beállítottságú nőként egész nap keményen dolgozott.

Bögyös szőke muff

Baszni való milf