Az ex-tanárnő szextanárnőAz ex-tanárnő szextanárnő
Facebookon kaptam értesítést a kora délutáni órákban...

Az általános iskolás alsó tagozatos tanárnéni Bea ismerősnek jelölt. 18 eve láttam utoljára, akkor 10 lehettem. Kezdetnek vissza igazotam természetesen, aztán lájkolta a képem és Ő irt. Na innen felgyorsultak az események...Szó szót követett a nagy járvány idej?n l?vő maradj otthon alatti messengerezésben Korubelul másfél óra elteltével már egy szoláriumba készült bugyis kép küldése érkezett az iranyomba, amitől rögtön tele szaladt vérrel a farkam. Hiába vertem ki már reggel. amikor az ember fia egy ennyire dögös 43 éves, 4 gyerekes asszony képét maga előtt látja, egyszerűen nem bír parancsolni a férfiasságának. El is szemtelenedtem és rögtön egy pimasz kérdéssel fordultam felé:

- Bizar lenne, ha maszturb?ln?k arra a nőre aki irni/olvasni, számolni tanított?!

Egy ideig csak látta, de valasz nem érkezett. Lehet túl messzire mentem! :/

Majd csak jött a valasz:

- Ha jól esne, de ne pazarold, amikor belém is mehetne!

Majd leesett az állam. Húztam parat a farkamra vadsagomban és már mentem is fürödni...Tényleg felgyorsultak az események. Az este folyamán már Bea lakásán voltam. A gyerekei a szüleinél vidéken, csak Gáborral a férjével ketten vannak otthon, mivel ők dolgoznak.

A beszélgetésünk a nappali közepén levő kanapéján folyt. Bea ült közepén, mi mellette. A téma picit úgy minden volt, politikától a sexig, közben vörös boroztunk. Idővel Bea a karomat simogatni kezdte. Gáborra néztem, nem zavarta, így hát megcsokoltam az ex tanítónénit. Forrón csókolt , közben levette a pólomat és testem taperolva egyre lentebb csókolt. Majd a kanapén négykézláb állva a feje az ölelbe került. Ott a farmerom fogságából kiszabadította a faszom és szopni kezdte! Gábor a négykézláb levő asszony legingszjét lehúzta térdig és nyalni kezdte a punciját és popsijat.

A kellő bemelegítés után talpra álltam, maradék ruhámtól megszabadultam, közben Gábor a feleséget vetkőztette. Majd keresztbe vissza terdelt a kanapéra bepucsitva. Gyönyörű látvány volt. Fentről lefelé a segglyukam végig húztam a farkam a csiklójáig, majd picit vissza és behatoltam. Finom sexbol gyorsan a csattogós baszasig eljutottunk. A tempó lassitasa érdekében menet közben át tettem a popsijaba is, ott lassabban erzekibben, miközben férje faszat szopta a kanapé túloldalán.A végjáték kezdete úgy indult a kanapén ültem, háttal nekem a farkamba ülve Bea. Lassan vonaglott rajta. Közben a heréimnél éreztem Gábor makkját, amit a húgycsovemen végig húzva be csúsztatott a meleg, nedves pinába.

Jó érzés volt, egy vadidegen fasszal egy ?vadidegen? pinába lenni. Par perccel később iszonyatos melegség árasztotta el a farkam véget. A makkom tetejétől a peremeig és onnan a tövébe áramolva. Gábor bele élvezett a punciba. Ami ettől még barátságosabb, édesebb lett! Bent tartva a farkát, rám várva. Sokáig már nem is bírtam én se, és elengedtem magam, de még ekkor is nagyon keményen álltam. Kiszállva és talpra állva láttam a dupla adag geci teljesen bevonta a faszom, ami csak nem lankadt. Ekkor a házaspár közösen elém térdeltek. Bea szopni kezdte a gecis faszt finoman,majd a heréken át a segglyukamig jutott. A felszabadult farkamra pedig lecsapott Gabi! A segglyukam ujjazasatol pillanatok alatt ismét elélveztem, bele a ferj szajaba! Közben remegett a lábam és akkorát nyögtem szerintem a szomszéd házban is hallották.

Jó pap holtig tanul, és én ismét kaptam egy tanítást az ex tanárnénimtől. Bár a bisex sexet, online nehéz oktatni, a jövőben akar az is lehetseges lehet....


More porn:


A vasárnap reggeli lustálkodás
A vasárnap reggeli lustálkodás

Böbe és a kanja
Böbe és a kanja

Az őszi séta dugással egybekötve
Az őszi séta dugással egybekötve

A hatalmas élvezet
A hatalmas élvezet

Mónika nedves a lika
 Mónika nedves a lika
Trending :


Szex a szabadban

A nagy kefélés

Szőke milf megbaszása a konyhában

Elkapja a nagymellű szöszit

Szőke bbw

 Lovely Sillk ducipornós

Csöcsnyaló félvér

Hatalmas mellű egzotikus csaj

Hatalmas cickók xxxl

Nagy mellek

Feleség csöcsöt villant

Van neki rendesen